Pffff... Foarte greu raspunsul . Poi sincer, tu ai zis singura: "chiar daca el m-a rugat sa ii zic tot ce nu imi convine". Ar trebui sa nu se supere daca il atentionezi, nu? Spune-i frumos: mah uite, vreau sa vorbim despre fazele alea, nu imi plac, si daca vrei sa avem o relatie frumoasa impreuna, trebuie sa termini cu asa ceva.
Si daca tot mai face, lasa-l si fugi de el cat vezi cu ochii ca altfel o sa ajungi sa regreti. E prea copilaros si incearca sa te impresioneze. Dar asa nu o sa reuseasca niciodata, din contra o sa te raneasca. Bafta!
Da.eu zic ca nu te merita.Chiar crezi ca el merita sacrificiul asta? Ce face el pentru tine? Daca el face asa plateste-i si tu cu aceeasi moneda, fa-l si tu gelos pe el pentru ca el asta incearca.Tu fi indiferenta si arata-i ca nu-ti pasa ca el vb cu altele.Pana la urma ar trebui sa-i zici si gata. daca se supara punct si de la capat.mai sunt baieti multi.chiar daca il iubesti. timpul trece. Ce atata zarva pentru el?
Pai ia-l putin pe ocolite sau incearca sa-i faci si tu la fel...dar ai riscu sa-l pierzi. Daca tine la tine va intelege daca nu te va parasi. Iar daca te paraseste scuze da nu e nimic de capul lui si inseamna ca doar ii place sa se joace cu sentimentele altora.Multa bafta!