| χƒяυмυѕιкαχ a întrebat:

Hey, am o intrebare mai demult mi-a iesit ca un fel de neg era micut si avea acceasi culoare ca pielea mea dar de 1 luna s-a facut mai mare acum s-a facut rosu cu un punct negru in mijloc si mama a vrut sa imi dea ecoplastul jos si a inceput sa iasa puroi! intrebarea mea este : trebuie sa imi fac griji, as putea sa am ceva? multumesc :* va pup si va rog fara glume! scuzati categoria!

6 răspunsuri:
| Dedesmille a răspuns:

Cred ca la ce te referi tu se numeste FURUNCUL. Apare la radacina firului de par, si nu ar trebui sa iti faci griji, trebuie doar sa il storici de puroi, sa il dezinfectezi si apui iti pui un plasture sa nu se infecteze. Atat tot, si totul va trece. Sper sa iti fie de folos sfatul meu! Funditaapuppy dog eyes:*:*

| Chunji a răspuns:

Phai` eu stiu un leac pentru puroitongue da` depinde unde stai... daca stai in constanta e ca si rezolvata treaba pentru ca poti sa te duci la plaja faci o baitsa si o sa-i treaca puroiu` pentru ca apa aia sarata vindeca sau te duci la medic sa-ti dea niste pastile nu mai stiu ce fel de pastile da` a avut tati, da` el a avut mai multe in acelasi loc, a si nu-l lasa sa se faca mai mare ca o sa-l vindeci si mai greu poate nu pare asa de grav da` e mai serios dek pare. aa da sau ce poti sa-i mai faci: sa dezinfectezi o penseta sa storci putin puroiu`, da` o sa te doara cand storci si apoi sa incerci sa-i scoti inima cu penseta, inima este o chestie alba si putin lunga, da` te avertizez o sa doara destul de tare..am patit`o si euhappy

| Gabriela44 a răspuns:

Nu crezi ca era un cos? PAREREA MEA

| χƒяυмυѕιкαχ explică (pentru Gabriela44):

Nu e cos ca stiu cum arata haha am 14 ani!