anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, am o intrebare (pentru fete, in general) mai fucked-up. Daca voi ati fi fost intr-un fel abuzate sexual dar nu pana la final de catre o persoana iubita(gen iubitul vostru). Ati mai avea puterea sa zambiti si sa va purtati de parca nu s-ar fi intamplat nimic?(bine, nu cu persoana aceea)pentru ca asta mi s-a intamplat mie acum cateva zile, in fine nu mai vorbesc cu el absolut deloc el ma tot suna iar eu nu ii raspund, iar cand sunt cu multe persoane pe langa mine zambesc, ma simt bine si nu ma prea gandesc la ce s-a intamplat dar cand ajung acasa si nu mai am ce sa fac si nu stiu cum imi amintesc si parca nu imi vine sa cred ca a putut sa faca asa ceva... dar ma gandesc ca trebuie sa fiu puternica si nu trebuie sa doboare chestiile de genu'. Mentionez ca nu am decat 15 ani.[Stiu ca trebuia sa le spun parintilor dar prefer sa nu amplific problemele pentru ca vreau sa se termine odata pentru totdeauna]. Voi ce ati face daca ati fi in locul meu? Cum va-ti simti?

Răspuns Câştigător
| Yang a răspuns:

Macar vorbeste cu o prietena despre asta daca parintilor nu le spui(oricum sunt de ideea ca ar trebui sa le zici intai lor). Imi ramane un gust amar ca un barbat face asta, la 15 ani nici nu ar trebui sa ti se intample din astea, nu mai mentionez faptul ca sex la varsta ta nici nu intra in discutie dar ok imbratisez ideea asta a vostra de a va maturiza mai repede vezi unde duce faptul ca inca nu stii sa anticipezi o persoana?sade si vina lui normal.Ca sa reusesti sa treci peste asta trebuie sa accepti faptul ca s-a intamplat in primul rand, ca parte din vina o ai si tu, o sa iti promiti ca data viitoare o sa fie mai bine, si cred ca e mai bine sa iei o pauza in a mai avea o relatie.Nu merge in locurile in care este si el, evita-l nu rasp la telefon, schimba-ti numarul, baga-l la ignore pe mess. Eventual te intalnesti cu el intr-un loc public ii pui 5-6 laxative in suc inventezi o scuza ca trebuie sa pleci si. ii urezi o zi buna laughingceea ce nu prea cred.Ma bucur ca nu a mers pana la capat, trebuie sa intelegi ca este normal sa suferi la inceput nu ziua pentru ca esti cu prietenii dar seara cand esti singura chestiile astea o sa iti vina in minte.In ultima instanta poti povesti doar mamei tale ce s-a intamplat o sa inteleaga mai bine decat oricine si iti va fi alaturi.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa prietenul meu. I-am dat papucii, apoi a bagat tot feluri de minciuni, precum ca am vrut sa ma ...cu el. ca mi-a pus mana la pussystraight face etc.prost.straight face