| Andrreachiriac a întrebat:

Hey`am o intrebare pentru. fete :p
Vreau sa-mi fac niste suvite dar nu prea stiu cum thinking suvite blonde sau roscate, mai groase sau pierdute, clasice sau numai partea de jos a parului saaau doar parul de dedesubt chiar nu stiu thinking si e prima data cand imi voi face suvite, nu am fost niciodata vopsita big grin sfaturi puppy dog eyes
funda sigh aaa si sunt satenabatting eyelashes

4 răspunsuri:
| Andreea_8672 a răspuns:

Nu iti strica parul, mai bine iti faci in partea de dedesubt a parului roscate...eu am cateva blonde si imi pare rau acum... si oricum sunt mai frumoase cele roscate. Sau mai bine iti faci cateva sa vezi cum e, daca iti place iti faci mai multe, ar fi pacat sa iti para rau dupahappy fundabatting eyelashes

| Andrreachiriac explică:

Eu am parul saten, in scarii, lung si ondulat... si m-am gandit sa-mi fac niste suvite blonde, pentru. ca eu vreau o culare mai deschisa nu chiar asa inchisa, si vreau sa ma si tund si sa-mi fac breton big grin

| riri_6194 a răspuns:

Si eu vreau sa imi fac niste suvite mov in vara aceasta. Acum nu stiu cum ai parul tu. Eu il am saten, in scari si mediu si m-am gandit sa imi fac suvite pe parul de dedesubt, dar in asa fel in cat sa se vada, sa dea un pic impresia de extensii. Daca ai parul drept fa-ti suvite la suprafata, dar nu groase, mai subtiri, parerea mea. Cel mai bine este sa te duci la coafor si sa spui ce vrei, poate iti mai da si coafeza un sfat. Pe mine asa m-a sfatuit mama. Succes:*

| riri_6194 a răspuns:

Am inteles ca vrei suvite blonde si chiar mi se pare o buna alegere. Acum nu stiu cat de ondulat ai parul, dar te-as sfatui ori iti faci suvite subtiri raspandite prin par, ori iti faci suvite mai groase pe dedesubt sa dea impresia de extensii. Ori ce ai alege sunt convinsa ca vei arata minunat :*