anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Am o intrebare: prietena mea e virgina... ea se mai freaca cu un urs mare adica baga piciorul lui intre picioarele ei si se freaca. El nu ejacueaza normal ca e un urs dar ei i-a intarzit 6/7 zile. Ar fi a doua oara deoarece pe 21 i-a vent ciclu pentru prima data... Ce parere aveti?

11 răspunsuri:
| DragonFLoW a răspuns:

Foarte penibila situatia ei, nu... poat eputin scarbos, dar nu dezvalui intregii comunitati TPU cum se masturbeaza prietena ta, mai ales cu un urs de plus, nu cred ca este sanatos.

| CarmenR a răspuns:

Parerea mea este ce atat tu cat si prietena ta trebuie sa va informati mai mult in ceea ce priveste menstruatia si schimbarile prin care trece corpul vostru. Si spune-i prietenei tale ca este normal sa aiba ciclul neregulat, mai ales daca e virgina. Cu ursul nu poate ramane gravida, asta in mod cert.

| LoveUbutUdontCare a răspuns:

Ca esti prost

| Madden a răspuns:

Vezi poate ai vreun prieten urs, altu decat cel din povestea de sus
Dupa ce trece de ziua 7 e deja de ingrijorare si zii sa isi faca un test de sarcina, dar daca a luat conceptionale e posibil sa fie o dereglare, funda?

| emilia a răspuns:

Sint de parere ca ar trebui sa consulti un psihiatru.

Funda?

| Lora a răspuns:

Cu siguranta nu e din cauza jucariei de plus ci e organismul ei care e inca in continua dezvoltare si schimbare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Urs" să nu fie cumva o alintare pentru un adevărat armăsar...

rolling on the floor

| Iuli_6545 a răspuns:

E pur si simplu un urs de plus mare luat de la carrefour... E ciudat dar mersi pentru raspunsurile voastre.

| DragonFLoW a răspuns:

Cele mai bune raspunsuri ramo15anos si emilia, o sa-ti fie greu sa decizi cui sa dai funda laughing Ca sa te asiguri ca pritena ta nu va mai avea probleme, dezvirgineaz-o, daca a ajuns sa prefere ursul de plus in locul tau... e o problema.

| ioana_6047 a răspuns:

Parerea mea este ca prietena ta o sa-l nasca pe bARNI rolling on the floor)rolling on the floorrolling on the floor