Ai facut ceva ce te urmareste? Simt ca nu ne-ai spus totul. Oricum daca incerci sa umblii cu "prietene" care te barfesc inseamna ca nu stii ce vrei.Nu-i mai baga in seama. Cauta-ti alte preocupari. Vad ca scrii destul de bine si corect. Inseamna ca nu esti o "fufa" ceea ce ma bucura. Fa-ti alta viata prin invatatura acum. De cat sa stai cu ele mai bine citeste o carte. Si eu am fost cam in aceeasi situatie cu tine. Am citit de ajunsesem sa citesc un roman pe zi. Apoi mi-am facut o viata exact cum am vrut eu si acum ma bucur de o pensie de care nu se bucura multi. Acum am o gramada de prieteni care ar vrea sa fiu mai apropriat de ei dar nu ma intereseaza. Am cativa prieteni putini da buni si gata.
Hei. E cam naspa ceea ce ne spui tu aici. Cu parintii tai ai vorbit desprea asta ( si nu ma refer aici la faptul ca te duci la ei ca un bebe de gradinita sa vina sa ii bata pe copii rai ). Ei te pot ajuta cu cateva sfaturi, doar sunt parintii tai.
Incearca sa nu pui la suflet, desi e greu, stiu...
Incearca sa te " reorientezi " spre alte persoane.
Fa-te remarcata prin altceva, adica daca nu stai atat de bine la capitolul viata sociala, incearca sa inveti mai bine si sa fii mereu sus, pentru tine faci asta. Si iti garantez ca daca faci asa, lucrurile vor merge spre bine. Implica-te in multe proiecte la scoala, fii mereu peste tot, incarca-ti timpul cu chestii care te ajuta pe tine si o sa vezi ca nu mai ai timp sa asculti ce zic unii si altii despre tine.
In legatura cu fetele alea... pai nu e bine nici sa taci. Stii vorba aia "cand esti bun, esti luat de prost ". Gaseste-ti cuvintele si din 2 3 propozitii, fa-le sa regrete ca te-au vorbit de rau ( fara jigniri ).
In legatura cu baiatul ala... Stai calma, intotdeauna gasesti ceva mai bun, mai ales la varsta asta.
Geo2969686 întreabă: