Cred ca esti o fata buna, ar trebui sa continui cu comportamentul tau, multe persoane sunt invidioase pentru ca esti mai diferita de ei, sunt invidiosi fiindca tu te imprietenesti repede si probabil ai multe calitati, poate esti mai buna ca ei in anumite lucruri. stiu cum te simti eu sunt clasa a 7 a si am colegii care ma tachineaza, ma jignesc, ma bat si stiu cum e sa iti dai seama cu ce tip de persoane esti colega, de obicei aparentele inseala si unele persoane fiind rasfatate cred ca li se cuvine orice.
Eu spun sa continui cu comporatamentul tau si sa nu te mai intereseze ce spun altii. Sa incerci sa gasesti o fata cu care ai cat de cat ceva in comun si sa incerci sa contruiesti o prietenie. Poate fata care ti-a zis ca nu te suporta a zis doar poate de invidie ( si eu mai zic asta de oameni si in sufletul meu mi-as dori sa fiu ca ei ) asa ca nu-ti face griji succes
Da...greu Incearca si tu sa vorbesti cu anumiti colegi care sunt in situatia ta, mai tacuti sau tristi si vorbeste cu ei sincer, poate chiar vor aprecia.In schimb cu fetele care sunt in centrul atentiei sau care vor sa fie mereu e mai greu sa te intelegi, ele vor judeca mereu dupa aparente, aspect, etc...
Parerea mea e ca ar trebui sa incepi sa vb mai mult cu baietii, poate aveti ceva incomun, gen muzica ascultata sau filme/seriale...Nu pierzi nimic daca incerci