| Loredana96 a întrebat:

Hey...am o mica problema.Sint geloasacrying si asta ca tin prea mult la el si nu suport cind vad ca vorbeste cu alte fete.Imi este frica sa nu il pierd.Nu demult s-a impacat cu fosta lui prietena.El spune ca sint simpli prieteni.Dar mi-e frica ca ea sa nu il cucereasca iarasi.Pe mess mai mereu comenteaza pozele la prietenele mele de genul:super frumoaso.
Deci eu nu pot cind vad toate astea.
Mereu cind ne intalnim el ma saruta pe obraz...asta deja e ca un obicei.Ma apuca de mana in fata prietenilor lui, ma cuprinde.Sintem de jumatate de an impreuna dar niciodata nu ne-am sarutat pe buze.Defapt eu nu am facut-o niciodata, si el la fel.
Iar ambii avem 14 ani.Si ma intreb cind va fi asta, cum va fi.Mai ales ca pentru ambii va fi pentru prima data happy
Ce spuneti sa fac?

Răspuns Câştigător
| Nayuky a răspuns:

Pai sincer nici nu sti ce norocoasa esti..ca mai sta si cu alte fete asta nu inseamna ca nu tine la tine..se intelege si cu fetele.dar se vede vede ca stie sa se vomporte cu tine si nu ii e rusine sa isi exprine sentimentele pentru tine fata de prietenii sai.Si chestia cu sarutul..pai vred ca lui ii e suficient ca esti langa el ca sa se simta bine, o sa se intample si asta dar trenuie sa lasi sa vina momentul potrivit si totul o sa vina de la sine si va fi probabil o situatie tare draguta..eu acum trebuie sa ies, daca brei putem sa mai vorbim pe fb(messu nu prea merge). numele meu pe fb este Asakura Nayuky

2 răspunsuri:
| AidaCR a răspuns:

Buna. Si eu am avut un prieten care era super gelos iar din cauza asta m`am despartit de el pentru`ca deja devenise exagerat...trebuie sa-i spui ca nu prea iti place ca le complimenteaza atat de mult pe prietenele tale.dar sa nu fii nici tu absurda..la faza cu sarutatul. nu stiu ce sa zic. eu m`am sarutat si nu sunt mandra yawn. Chestia asta se face cu persoana pe care chiar o iubesti si stii ca o sa ramai muult timp impreuna ceea ce la tine nu cred adica si eu am 14 ani si cea mai mare relatie a mea a fost de`o saptamaana oh go on.
Mrg..eu sper sa va tina si sa fiti fericita si daca [,] crezi ca e baiatu pe care`l iubesti cu adevarat fa tu primul pas. Pa-pa :*.

| mada1820 a răspuns:

Incearca sa discuti cu el deschis si sa-i spui ce te derajeaza, unele lucruri le mai poate face si din motivul sa te puna pe tine la incercare sa vada cum reactionezi. Doar comunicand cu el iti poti rezolva problemele.