| mmiizzaas a întrebat:

Hey, am o prietena buna care mi-a cerut astazi u sfat : mi-a povestit ca, cunoaste un baiat, care locuieste cam departe de ea, ea fiind din bucuresti, iar el de prin dolj (cred), si e prietena foarte buna cu el, se alinta chatterbox chestii... ea nu stie daca sa fie iubita lui(adica sa aiba o relatie impreuna) si mi-a cerut parerea in legatura cu asta.Eu nu stiu ce sa'i spun, asa ca astept sugestii de la voi.Multumesctongue

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Relatiile la distanta nu rezista, decat in anumite conditii.
trebuie sa cunosti f bine persoana cu care esti impreuna, trebuie sa ai f mare incredere in ea(gelozia nu are ce cauta intr-o relatie la distanta), trebuie sa ai timp sa vizitezi acea persoana si trebuie sa fii constienta d faptul ca vei suferii f mult mai ales cand persoana p care o iubesti are probleme si simti ca are nevoie d tine acolo langa el.
cred ca indeplinesti aceste conditii in mom in care esti impreuna cu cineva d destul d mult timp si cunosti acea persoana. daca acea persana pleaca o vreme d langa tine, da, poate rezista relatia si la distanta ceva timp, nu la nesfarsit.
o relatie traita p mess si la telefon nu va fi niciodata o relatie d durata, o relatie serioasa si asa mai departe.mai ales daca a cunoscut acea persoana p net si au vb decat acolo pana acum.sa se gandeasca putin. sa se vada cu el o data p luna d ex si pana atunci va vb cu el p mess si la tel, dar d unde stie ea ca el zice adevarul, d unde stie ea ca el e asa si in realitate cum e si p mess?
eu in locul tau i-as fi zis chestiile astea si as fi sfatuit-o sa incere sa isi raspunda la unele intrebari, dupa care sa ia decizia, despre care simte ea, ca e cea corecta.sa se gandeasca putin la faptul ca e nevoie d f multa iubire si incredere, la faptul ca o relatie la distanta dureaza o vreme dupa care unu dintre ei zice stop sau se muta la celalt. ea il iubeste atat d mult p baiatul ala incat sa fie in stare sa renunte la tot sa se mute dupa vreme la el? sau l-ar primi daca ar veni el la ea?

4 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Pai daca el o place.si ea il place.sa se combine.desi. o relatie de la distanta nu tine.adica nu e frumos.in fine. e decizia ei

| alone a răspuns:

Mai e greu cu relatile la distanta nu greu e ft greu. e nev d ft mta iubire ca ele sa reziste! dar cum ei stau asea dep e aproabe inposibil sa se vada saptamanal si asea e ft greu! dupa parerea mea asea o relatie e ca si esuata inainte d a ancepe!

| aиdяaaa●• a răspuns:

Daca se plac amandoi de ce sa nu incerce sa formeze un cuplu?
Insa e o problemabig grinISTANTA.Nu stiu cat de mult poate dura o astfel de relatie, avand in vedere ca fiecare isi poate gasi pe altcineva(asta ar durea pentru unul din eistraight face). Atunci cand esti implicat intr-o relatie si incepi sa tii cu adevarat la iubitul/iubita ta vrei sa-l vezi, sa petreceti cat mai mult timp impreuna, sa fiti unul langa altul cat mai des etc.Asta nu se poate intampla intr-o viitoare relatie pe care ar avea-o eistraight faceDaca au se pot intalnii cat mai des, asta ar salva relatia.
Sa se gandeasca si ea la avantajele si dezavantajele unei relatii la distantawinking

| ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀ a răspuns:

Cu totii stim ca o relatie la distanta nu functioneaza... Poate daca ar putea sa se vada din cand in cand ar mergewinking
Daca ea vrea, sa fie, dar daca considera ca nu vor ajunge la mare lucru cu asta, mai bine nu, decat sa sufere stiind ca el nu este langa ea sad