| xGwenX a întrebat:

Hey! am o problema! am fost buna prietena cu fata unei profesoare.bineinteles am fost 3 prietene dar am observat ca nu tinea asa de mult la mine cum tinea la ea. m-am comportat ca ele doua fara sa vreau sa mai fiu fata cea buna si intelegatoare si a renuntat la mine. a incercat sa ma faca geloasa.gen venea langa banca mea si o invita pe colega mea de banca la ziua ei de fata cu mine doar ca sa ma ofticlaughing. destui colegii o cred proasta pentru ca nu-si recunoaste faptele atunci cand greseste, mereu da vina pe alti. e mai mult o ratata dupa mine. e o fata bogata. logic face tot felul de chesti naspa as zice eu gen:nu vrea sa faca poze cu noi cand iesim in oras sau la o aniversare pentru ca am pus pe facebook sau hi5 poze care nu i-au placut cu noi, dar le-am sters dupa ce a zis ca prefera sa nu fie pe hi5-urile noastre.'nu eu nu vreau sa fac poze, pentru ca nu vreau sa aar apoi din nou pe facebook &co.',' am prins-o chiar spionandu-ma oarecum, asculta ce zicea. si dupa ce am aruncat niste foi in gunoi s-a oferit sa duca gunoiul(cosul de gunoi al clasei), ea care nu-l ducea niciodata.acum,nu mai suntem doar colege. adica vorbim mai rar si eu sunt logic draguta desi ea zice chesti ca aia cu facebook-ul in fata, desi te ia pe la spate...
imi pasa chiar fiz deloc pentru ca nu prea ma intereseaza ea.
Apropo ea nu e frumoasa, as zice cam urata, dar ii place un baiat din clasa care vb cu mine si altele dar doar prieteni de fapt colegi nimic mai mult,, e geloasa pe toate fetele care vb cu el, dar el n-o place absolut deloc.nu o prea vrea prin preajma?
dar totusi ce vreau de la voi este:
ce parere aveti despre ea?
ce credeti ca as trebui sa fac eu? sa raman indiferenta (cum sunt deja) sau?
cum as putea s-o indepartez(tot luata pe la spate) faar sa crez o rivalitate tocmai cu fata profei?
funda*

3 răspunsuri:
| Chris a răspuns:

Cum poti sa ceri parerea noastra despre o persoana pe care nu o cunoastem? Tu esti subiectiva, bineinteles, rautacioasa si probabil, invidioasa. Trebuie sa iti revizuiesti comportamentul si de ce nu, sa iei o lectie de gramatica. Bafta!

| Raluka98 a răspuns:

Vorbeste cu ea din cand in cand, comporta-te frumos cu ea in fata profei.
Cand o sa fie ziua ta, invita toata clasa, dar pe ea sa nu o inviti, asa va fi foarte ofticata.
Si daca te intreaba de ce n-ai invita-to si pe ea, raspunde-i cam asa '' Ai fii venit daca te-asi fi invitat?''
Bafta!

| Vanesucu a răspuns:

Trebuie sa-i spui tot ce ai pe suflet si sa nu o lasi te manipuleze, chiar daca e fata unei profe...
Nu te lasa influentata de ea.