anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey,am o problema.
am intalnire cu un baiat...dar suntem 4 o prietena de-a mea si un baiat.
nu stiu am emoti mi-e frica, ca o sa ma pierd si nici nu o sa mai stiu sa-l sarut......si cand ma gandesc incep sa tremur dar mai ales cand voi fi la intalnire...ce a fac?
Va rog ajutati-ma!

7 răspunsuri:
| AndraRox a răspuns:

Buna :*. Cauta un moment potrivit in care sunteti singuri si incerca sa vorbiti, doar voi, sa vezi cum e si daca el face primul pas e perfect. Nu e nimic daca esti mai timida dar ai grija sa nu. faci ceva laughing. Daca te pierzi sau daca nu mai stii ce sa spui, lasa lucrurile sa vina de la sine ♥ siii stai calma, o sa fie bine.

| Etiene a răspuns:

Nu te inteleg; de cedaca te intalnesti cu un baiat, trebuie sa te saruti. Esti cumva la vreun concurs,, cine saruta mai repede,, sau asta e scopul intalnirii? Si nu inteleg aritmetica ta; o prietena de-a mea si un baiat=4.Andra te-a inteles dar eu nu si zau, daca pot sa te ajut desi as fi vrut.

| AndraRox a răspuns (pentru Etiene):

De fapt era ea cu "prietenul" ei + fata si baiatul. Da. partea cu sarutul? e clar ca se cunosc si s-a produs "chimia" intre ei iar acum urmeaza sarutul laughing E intalnirea ei, poate prima!? are si ea emotii oh go on

| Etiene a răspuns (pentru AndraRox):

Si de ce imi scrii mie cu emoticoane? Te intelegeam daca imi dadeai un sms. Dar asa?

| AndraRox a răspuns (pentru Etiene):

Scuza-ma

| Etiene a răspuns (pentru AndraRox):

Ok

| Nicolletaaa a răspuns:

Hei ^_^.
Nu incerca sa te lasi emotionata de persoana altfel o sa creada ca iti este rusine.
Inchide ochii si sarutal!
Multa bafta!