| HahahaAb a întrebat:

Hey! Am o problema, baiatul cu care am 'stat' in vara asta a plecat in Spania, de fapt vine doar vara(1 luna), iarna si de Paste in Ro, pentru ca lucreaza acolo cu mama lui, dar totusi vine!
E mai mare ca mine cu 8 ani si el anul acesta a vazut cum am "inflorit" eu. E de'o varsta cu varamea, si erau prieteni buni inainte ca el sa plece.Culmea e ca mai suntem si vecini.Mamele noastre erau candva prietene bune, bune.Si arata bine, pentru ca nu are nici 25 ca sa zic asa!
Probleme e ca lui ii e frica de ce o sa spuna varamea, nu mi-a spus asta, dar am vazut ca pleaca de langa mine cand vine ea sau se preface ca ploua.
El a fost cu toate fetele pe care le avem in comun si eu nu sunt deloc cum sunt ele, dar totusi m'a lasat sa vad ce e in sufletul lui, era trist, si nu cred ca alte fete ar stii sa'l observe! Asta cred ca l-a facut sa ma vada mai bine, sa ma placa ca fata.
Intrebarea e, sa stau cu el pana la capat? Cum sa'l fac, sa'i spunem verisoarei mele, pentru ca ea ne omoara pe am2 dk afla!

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

E destul de complicat. Ţi-aş sugera să o laşi baltă. Diferenţa de vârstă e şi mare, el nu poate fi lângă tine mereu şi mai trebuie să o şi împaci pe verişoara ta cu ideea asta. Ce spui, crezi că merită efortul? Doar pentru că te vede pe tine altfel de celalte fete? Şi eşti aşa sigură că ar vrea să fie cu tine? Tu eşti convinsă că vrei să se întâmple ceva între voi doi? Analizează bine de tot, nu încurca atâtea persoane doar ca să "vezi cum e".

3 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui sa-ti complici viata cu o astfel de relatie, mai ales ca el este mai mereu plecat, si fiind mai mare tot tu ai mai mult de suferit.nu iti pune prea mari sperante ca sa nu ramai dezamagita.e pacat

| Kunai a răspuns:

Sunt de acord cu Original. E prea mare pentru tine si vei suferi mult din cauza ca e plecat foarte mult. Chiar daca iti place de el nu cred ca va rezista prea mult relatia in conditiile astea

| HahahaAb explică:

Da,adevarul e ca mi-am dat seama ca el are viata lui acolo si nu merita ca eu sa sufar...nu vreau sa'l astept la nesfarsit! Daca e sa fie ceva intre noi,o sa fie o prosteala,cum a fost si vara asta!
Multumesc pentru sfaturi si chiar m'au ajutat in a lua o decizie, dureroasa, dar mai bine acum decat toata viata... pupici!