| Lollittta a întrebat:

Hey...am o problema. Cer sfatul baietilor... dar si al fetelor.
Un baiat (pe care acum 2 ani l-am refuzat de 3 ori) de vinerea trecuta sta numai cu mine, ma imbratiseaza, etc. Pe mess a inceput sa imi puna numai pupici, sa zica chestii gen : "Cu cine ma inseli ca il bat? laughing Ce nu fac eu pentru tine? :X:*", si altele. A spus intr'o zi ca sunt a lui. Si, ieri seara cand am intrat pe el, am batut un apropo la misto (ca am folosit multi "rolling on the floor" ca sa nu creada altceva). L'am intrebat cu cine e, si, el a zis ca nue cu nimeni... Bun. Il intreb daca nu vrea sa fie cu mine si am pus ala care rade. A raspun inapoi, vizibil amuzat, si, a itrebat daca nu trebuia el sa puna intrebare asta, si eu i'am spus ca a intarziat prea mult si emoticonul asta : "laughing", si atunci a spus ca nu sunt genul lui. Si s-a rupt firu. I'am zis ca am glumit, si am intrebat daca chiar a luat'o in serios. A spus ca da.
Deci, ce s-a intamplat? Ce credeti? Unde am gresit? Ce ziceti voi ca, gandeste el? Si de ce s-a purtat asa cu mine, c a sa spuna asta dupa? Ms anticipat. Funda+Vot

Răspuns Câştigător
| RoxeS3 a răspuns:

Buna!
Baietilor le place sa fie ignorati, sa nu li se acorde sanse reale si sa spere ca vor reusi candva sa cucereasca o fata. Daca tu l-ai tinut la distanta, i-ai facut pe plac, desi el nu ar recunoaste asta niciodata. Iar tu ai gresit pentru ca l-ai intrebat daca vrea sa fie cu tine... baietilor nu le place sa fie presati, sa faca ei primul pas, sa fie " cocosi ". Probabil trebuia sa nu ii dai asa mari sperante, ii placea mai mult sa se tina de tine. Asa suntem noi fetele, mi se pare ca ai reactionat tipic unei fete ( femei ). Ai vrut sa stii ce e in mintea lui si daca vrea ceva serios, dar ai gresit. Barbatilor le place sa flirteze. Nu cred ca se gandeste la ceva mai putin frumos in legatura cu tine, dar... daca mai vrei sa fie ' al tau ' si sa se poarte la fel de dragut si dulce cu tine trebuie sa nu ii mai dai asa multa atentie si sa iti folosesti farmecul pentru ca l-ai mai castigat odata deci mai poti inca odata!
Te pup, spor :*:*. Poate ne mai anunti ce ai rezolvat. >big grin

| Lollittta explică (pentru RoxeS3):

Hey :*
De rezolvat, n'am putut rezolva nimic. Din dimineata aceea (si chiar cu o zi inainte) era mai rece decat de obicei, Si faza de pe mess, (in care am batut apropoul cu "intreba'ma") ne-a distantat si mai tare decat eram.
Acum il tot visez, si uneori il mai si surprind privindu-ma pe furis cand ma imbratisez cu alti baieti, sau cu prietenul meu cel mai bun. Nici nu stiu daca am facut bine ca am refuzat un baiat cu care am mai fost, dar care s-a despartit de mine, ca sa fie cu prietena mea cea mai buna (cica era presat sa faca asta, si ca majoritatea oamenilor l-au influentat, insa toate persoanele alea nu au facut nimic, nici nu prea vorbisera cu el), - el imi trimisese mesajul si dupa ma sunase de vreo 7 ori si nu puteam vorbi- asa ca, ajungand acasa, am mers la o prietena si acolo l-am sunat. Prietena aia fiind foarte apropiata de el, si cunoscandu-l foarte bine, la fiecare cuvant pe care il zicea el, ea imi facea semn " nu e adevarat.", asa ca l-am refuzat, si cred ca am facut mai bine.
Cat despre prietenul acela de la scoala, pe care tot il placeam, a spus intr-o zi, intr-o cearta : " Macar eu am prietena" si eu l-am auzit, desi ma prefaceam atenta la ceea ce spunea colega mea, nu puteam sa nu ma gandesc la asta. Apoi, in ziua aia in loc de ":* Ade", am gasit ":* Andreea", la statusul lui de pe mess, si o poza cu prietena lui si cu el la avatar, chiar nu mai inteleg. Incep sa cred ca eram, de fapt siguur eram pe planul 2... Din nou sad
Mersi mult daca ai citit asta pana la capat, si iti multumesc ca mi-ai dat un raspuns atat de complex si de bine compus, care, MERITA din plin o mie de fundeee happy:*:*:* Mersi :*:X:X:X

7 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Măi, glume ca astea nu se fac. E foarte clar că te place şi l-ai dezamăgit. I-ai dat o speranţă şi i-ai spulberat-o un, doi. Fii serioasă şi cere-ţi scuze.

| euuuy a răspuns:

Probabil ca el vrea sa iti arate ca e mai puternic ca tine si nu vroia sa iti acceapte invitatia ci sa o dea el.Cand a spus ca nu esti genu lui s-a gandit ca probabil il placi foarte mult si ca de ce sa nu te refuze ca tu sa fi moarta dupa el.Eu iti recomand sa il ignori o vreme(sa te porti ca si cum nimic nu s.ar fi intamplat)si in asa fel poate ceva se va schimba.Mult noroc!

| Lollittta explică (pentru euuuy):

Buna idee! M'am gandit si eu la ea, da nu am fost foarte sigura daca sa o aplic sau nuwinking Mersi fain =D =)

| CosmiNeeel a răspuns:

Baietilor nu le place sa fie luati la misto si mai ales cand este vorba despre o relatie.
Daca lui ii placea de tine si tu puneai intrebarile alea la misto nu i-a cazut bine, asadar incearca sa discuti cu el si daca tu tii la el fa-l in asa fel incat sa recapete increderea in tine si lucrurile vor merge bine. Funda ^^

| Lollittta explică (pentru CosmiNeeel):

Hmm...poate chiar am luat ceva la misto, dar sunt sigura ca nu am vrut sa il iau pe el la misto, ci doar subiectul, pentru ca el tine foarte mult la glume...sad

| GeorgianaVlc12 a răspuns:

Cati ani are baiatul?
In fine poate ar fi trebuit sa il lasi sa vezi ce face apoi daca tot afce aceleasi lucrui ii dadeai un spam si gata!