Eu iti recomand Zynerit.
eu un fel de tubulet cu o bila, cu care te dai pe fata, adica pe cosuri. Il iei de la farmacie.
Cat despre chestia cu urinatul, nu cred...
Succes
Doamne, nici daca ajuta sa nu te dai pe fata cu urina. Prefer sa am cosuri pe toata fata decat sa fac asa ceva.
In primul rand zynerit`ul nu vine cu tub si bila ...sunt 2 tubulete unu cu praf si altu cu lichid, le amesteci... pui lichidu in tubu cu praf. apoi are un capac cu un fel de sita il pui si p`asta, pui capac tubului si il amesteci timp d 1 min si iti dai dimi si seara. nu functioneaza foarte eficient la toata lumea.depinde de ten. Dar ca sa stii mai bine ce-ti trebuie pentru tenul tau du-te la dermatolog si nu, sa nu dai cu urina
it just disgusting
Doamne sfinte.cum sa iti dai cu pishu pe fata?
in afara faptului ca nu te va ajuta deloc, s-ar putea sa ti le inflameze si mai rau.si nu cred ca ai vrea sa te trezesti cu niste bube mari si rosii
mai bine te-ai spala cu niste ceai de pelin, iar apoi sa iti dai cu niste eritroacnol
la mine a functiona.si nici dupa nu mi-a mai aparut
Nus ce sa zic cu urina ca nu am incercat asa ceva dar du-te la deramtolog si spune-i ca vrei ceva pentru cosuri si sigur iti va da pentru ca se ocupa cu pielea si incearca sa nu le spargi
AndaAndore întreabă: