| GanderMan a întrebat:

Hey,am o problema cu fetele,de cand o fata m-a refuzat nu mai pot vorbii cu fetele,adica vorbesc dar nu pot sa mai fiu asa indraznet,nu mai am curaj,incredere de sine foarte mica, si am devenit timid.

Deci totul a inceput acum 2 ani cand mi-a placut de o colega,iar eu am intrebat-o daca vrea sa fie prietena mea,bineinteles ca nu am intrebat-o asa,iar ea a spus da,eram foarte fericit, peste 1 ora cand mergeam prin parc,ea zice sa stam jos pe o banca, stam 1 minut si dupa incepe sa-mi zica "Cat de cretin poti fii sa crezi ca eu as sta cu tine,nu esti pentru mine fara suparare,din punctul meu de vedere este un "terrible boy".Iar pe mine ceea ce a spus ea m-a afectat.
Va rog fara comentarii rautacioase,vreau doar niste sfaturi pentru a putea sa imi recapat curajul, si indrazneala.De atunci sincer nici ca am mai intrebat vreo fata ceva de genul, sau sa mai arat ca sunt interesat de vreouna.

Vreau sa mentionez ca am 16 ani big grin! Multumesc anticipat pentru raspunsuri.Cel mai bun va primii

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Tu știi bine că a fost doar o tipă ce nu știa mare lucru. Doar te-a luat la mișto, a făcut astfel încât să se poată distra puțin.
De ce încă trăiești trecutul?
A fost doar o tipă, s-a întâmplat acum doi ani! Nu înseamnă mare lucru! Nu înseamnă că toate tipele vor spune același lucru! Nu înseamnă că nu ai șanse în prezent!
Dacă ai deschide puțin ochii, ai vedea ce lume minunată te înconjoară! Ai vedea prezentul, iar asta e ceea ce contează!
Trăiește clipa, omule!
Fii cine vrei tu să fii, pentru că poți! Nu lăsa un individ să îți spună cine ești sau cine nu ești! Nu lăsa un individ să-ți spună ce poți face și ce nu!

2 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Asa faceam si eu pe la 14-15 ani.Majoritatea se cred "femei fatale" la varsta asta.
Revino-ti, omule, nu-i nimic.E doar o mucoasa care ti-a zis niste chestii doar ca sa-ti arate ca ii esti inferior, e pubertatea, n-ai ce sa faci.
Peste doi-trei ani o sa razi de chestiile astea.Ai incredere in tine, nu se intampla nimic.

| Ioana_Alina_1995_FblC a răspuns:

NU TOATE FETELE SUNT LA FEL... daca s-a intamplat o data nu inseamna ca se va intampla de fiecare data la fel.