anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! am o problemabig grin am luat un virus si acum nu mai imi merge google chrome...tot de la acel virus nu mai vedeam scrisu' pe messenger dar am reusit sa rezolv acea problema. nu stiu ce sa ma fac cu google chrome...nu imi intra pe niciun site si imi scrie "of! ceva nu mai merge. ceva a mers prost la afisarea acestei pagini WEB. pentru a continua apasati pe Reincarcati sau vizitati alta pagina". nu merge nimic ca am incercat...chiar l'am si reinstalat de cateva ori. va rog ajutati-ma!

3 răspunsuri:
| alexandra_2841 a răspuns:

Am avut si eu parte dde ceva asemanator si tot ce poti face este sa instalezi windows din nou

| tzze a răspuns:

Cea mai buna solutie ar fi sa iti formatezi calculatorul, vei pierde poze si muzica, dar preferabil lasa pe cine in domeniu sa se ocupe.Nu ai pregatirea necesara probabil pentru a instala si cine stie ce ai mai defectat, nu vreau sa fie interpretata ca o jignire.dar asta e parerea mea pentru a-si reveni calculatorul cu totul happy

| express11 a răspuns:

Google-norton power eraser-incarcal-run-scapi de virusi! reinstalarea windows mereu din cauza virusilor este pentru fraieri.ei pot ramine.pentru probleme mai mari, este norton bootable recovery tools wizard! idem ca mai sus procedezi.