| Ani11 a întrebat:

Hey. Am o problema. Deci, am observat astazi ca nu pot intra pe un site de seriale ( anime-uri, desene, de-astea ). Este vorba despre site-ul Anime g ( deseneanime.ro ). De cateva luni intru pe el cam in fiecare zi, si am si cont dar nu de prea mult timp. Ma uit la diferita anime-uri, si azi-dimineata am observat ca nu ma lasa sa intru. Imi apare o pagina alba, si-mi zice ca " Your access to this site has been limited ". Si inca mai multe alte lucruri, ca de exemplu " Your access to this service has been temporarily limited. Please try again in a few minutes. (HTTP response code 503) ", dar de azi-dimineata nu-mi merge. Credeam ca pur si simplu e o problema la PC, si am intrat pe laptop, dar nici asa nu merge. Am incercat sa-mi bag adresa de email si sa primesc ceva mesaj pe yahoo email, poate trebuia sa confirm ceva, dar nici asa n-a mers pentru ca n-am primit niciun mesaj. N-am nicio idee care ar putea fi problema. Ma ajutati?

Răspuns Câştigător
| OtakuShoujo a răspuns:

Asteapta cateva zile ca isi revine. Si mie mi se intampla.Vizioneaza-ti anime-urile sau desenele altundeva.

2 răspunsuri:
| Nelu62 a răspuns:

Eu am intrat cu chrome. Am selectat situl din intrebarea ta, clic dreapta, clic accesati deseneanime.ro.
HTTP response code 503- e o eroare de server.

| cornelmircea1980 a răspuns:

Fa-ti alt cont cu alta adresa de e-mail