anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey. Am o problema destul de ciudată. Sunt clasa a 8-a și sunt într-o mică depresie deoarece majoritatea copiilor au o mulțime de prieteni,vorbesc cu oricine, fac tot felul de chestii, iar eu stau mai mereu închis în casă. Am un grup mic de prieteni dar am inceput să mă plictisesc de ei și să vreau alți prieteni... Dar nu am de unde sa îmi fac. In clasa mea simt de parca sunt in plus... este trist că scriu asta dar nu am ce face laughing sfaturi?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Lioana a răspuns:

Cred ca nu e momentul sa te concentrezi pe prieteni acum. Ai Evaluarea Nationala peste 2 luni si ceva. Pregateste-te pentru asta pentru ca e un pas important in viata ta.
Nu esti singurul care nu-si gaseste prieteni in scoala. Din pacate sunt chiar multi in aceasta situație. Dar vei scapa de acesti colegi in 2 luni de zile.
Eu iti recomand sa-ti pastrezi prietenii pe care ii ai si nu mai spune nimanui ca te-ai plictisit de prietenii tai pentru ca nu suna bine. Te pune intr-o lumina proasta. Te face sa pari un om superficial si instabil.
In timp vei gasi si alti prieteni dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la cei vechi, cel putin nu pe motiv de plictiseala. E nevoie de un motiv serios ca sa renunti la un prieten.

3 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Dacă vrei să fii ca ceilalți atunci nu mai sta închis în casă.
Lucrurile nu cad singure din cer, trebuie să lupți pentru ce îți dorești.

| Rd79 a răspuns:

Esti a 8-a... mai ai cateva luni si o sa fi in a 9a, o sa fie o gramada de oameni nou langa tine. Iti poti face prieteni acolo.

| ALEXROMANIA36 a răspuns:

Te-ai plictisit de prieteni? Tu esti problema. Si eu stau o gramada in casa, si am 4 prieteni buni, restul, colegi, dar daca te "plictisesti" de prietenii tai... nu te supara, esti un om naspa, stai in casa