| xAnDrAx a întrebat:

Hey:* Am o problema.E vb de un băiat sad prima data când l.am văzut mi s-a părut un fitos, nesuferit.Ei bine cu timpul ne.am văzut foarte des si cred ca m.am îndrăgostit...Eu sunt puțin mai mica decât el și nu știu dacă simte ceva pentru mine.Dar el în prezenta mea face unele gesturi [ ma cicălește, ne certam(el începe cearta), ma privește timp de vreo 30 secunde și după își revinelaughingDe la un timp am început sa ii arat putina indiferenta sa vad dacă intr-adevar ma place..Maine s.ar putea sa ma duc la el(are și o sora cu care ma înțeleg foarte bine) Si nu știu ce sa fac sa se uite puțin la mine...crying Un sfat plzzz

2 răspunsuri:
| Georgi2011 a răspuns:

Vorbeste cu sora lui daca te intelegi bine cu ea si roag-o sa il intrebe daca te place sau simte ceva pentru tine atunci o sa stii ce sa faci in functie de sentimentele!

| Iulya_5757 a răspuns:

Daca a inceput si el sa simta ceva pentru tine o sa te observe cu siguranta (fara ca tu sa faci ceva), iar daca ii mai timid si nu face el singur primul pas ( adica sa inceapa el sa vorbeasca cu tine) sa incepi tu. Nu ai nimic de pierdut, dimpotriva, poate doar de castigat! Cel mai bine ar fi sa-i spui odata si odata ce simti pentru el, dar momentan incearca doar sa te apropi cat poti de el si sa petreceti cat mai mult timp impreuna ca sa fiti siguri (amandoi) de ce simtiti unul pentru altul. Daca totul decurge bine inevitabilul o sa se intample! happy

Bafta! happy