| anonima2405 a întrebat:

Hey. Am o problema si mi-e cam rusine sa o zic laughing)))
Adica, imi place de un baiat cu 8 ani mai mare decat mine :O:O
Dar el are prietena de unu sau doi ani. Dar prietena lui nu prea il place fiindca s-au despartit odata fiindca ea era cu altul. Si baiatul pe care il plac a prins-o ca lo inselat. Si totusi s-au impacat... Dar mie mi se pare ca baiatul se cam holbeaza la mine laughing adica in sensul bun, si cand face glume se uita la mine laughing intr-o zi, mi-a oferit suc si nu mi-a spus ca era tuica in suc laughing) Iar odata iarna, cand am fost la patinoar mi-a luat caciula si eu trebuia sa ma duc dupa el laughing) In fiecare seara ma gandesc la el. Ce credeti? Ar putea fi posibila o relatie cu diferenta de 8 ani? Ce as putea sa fac? Help ♥

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Își vezi de treaba ta, el este ocupat!
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

Nu recomand sa te bagi pe fir cu un posibil pedofil. Poti sa ai o relatie cu un om care e mai mare cu 8 ani ca tine dupa ce vei avea 18 ani, acum nu e prea indicat, poate are interese perverse cu tine.

| anonima2405 explică (pentru mgtow):

Nu ii pedofil rolling on the floor)) suntem vecini

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Asa este lumea. Ii place mai mult gluma proasta si omul rau. Cum sa-ti placa de un om care ti-a pus tuica in suc?! De ce crezi ca ti-a pus? Ca sa-si bata joc de tine si tu te uiti cu gura cascata la el. Crezi ca celalalta de bun l-a parasit?

| LTAA a răspuns:

Nu am inteles o iota. BURTA PE CARTE!

| mont a răspuns:

Depinde cati ani ai tu daca e sau nu posibila o relatie cu 8 ani diferenta de varsta. Apoi daca merita depinde si de cati bani are.

| anonima2405 explică (pentru mont):

Exactrolling on the floor)))))). NU. Banii nu conteaza :3 ^^

| GYGYLATINO a răspuns:

8- ani e o diferneta destul de mare la varsta dar daca tie iti place de el da-i o sansa acum varsta nu prea mai conteaza pentru toti eu zic daca ti si il iubesti da i o sansa dar important e sa nu faceti nebunii pana nu impliniti amandoi 18 ani ))))))