Nimeni nu poate schimba parerea oamenilor.Te-au caracterizat ca pe o tocilara, nu-i nimic. Intreaba-i daca stiu sau au cautat in dictionar ce inseamna tocilar. ) sunt sigura ca majoritatea nu stiu ) demonstreaza-ti tie ca nu esti asa ai putea sa intri in glumele lor, sa va distrati, sa iesiti pe afara, sa socializati..nu stiu, ar fi o idee pentru a nu mai fi vazuta ca o tocilara...
Mult succes! :*
Nu ar trebui sa pui la suflet ceea ce zic alti despre tine. Si nu te luat dupa ferele care chiulesc, nu cred ca 7 ore la scoala pe zi este capat de lume. Nu o lua pe un drum care nu te va duce nicaieri, doar ca sa le demonstrezi altora ca esti de gasca.
As vrea eu a am notele tale )))))))))ca pe mine ma doare in *** de ce spune lumea
Hey! Ai putea sa porti lentile de contact in loc de ochelari.Dar inainte de asta consulta un medic specializat.Si ia-ti lentile de calitate,ca daca iti iei deale ieftine iti distrugi si mai rau ochii.
Lentilele le poti lua colorate(albastru,verde move etc.)sau incolore si vei avea aceeasi culoare la ochi si nici nu se va observa ca porti.Dar, la inceput o sa te deranjeze la ochi (si se poate nici sa nu te poti obisnui cu ele, dar asta depinde de la persoana la persoana.)
A si vezi ca la inceput poti face conjunctivita.
Ps:E in regula si cu ochelari, macar aia nu au efecte negative(decat daca iti da unu' o minege in cap si iti intra un ciob in ochi-hai ca nu vreau sa te sperii).
Aaa si ignorale pe alea, ar vrea si ele sa fie "tocilare". Stii cum zice proverbul:"Vulpea care n-ajunge la struguri zice ca sunt acrii".
QueenG întreabă:
Andrei67y5 întreabă: