anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heyhappy. am o relatie de 2 luni cu un baiat de 21 de ani(eu am 15). Ne intelegem foarte bine si nu mi a dat niciodata un motiv pentru care as gandi ca ar vrea sa profite de mine(am facut cunostiinta cu majoritatea prietenilor lui, ma ia cu el la petreceri etc). Am si vb cu el despre ce cred ceilalti despre diferenta de varsta si nu prea ne pasa ce spun ceilalti, doar ca imi este frica cand se va intampla prima data... mi a spus ca are rabdare dar ma intreb oare cata rabdare poate sa aiba pentru eu nu sunt pregatita ...nu stiu ce sa fac. mi se pare ca ne potrivim asa bine chiar daca ne mai tachinam noi. dar imi este frica. chiar daca as face-o ma gandesc cat va dura relatia.

Răspuns Câştigător
| AlinKun a răspuns:

Testeazal zii ca nu vrei sa o faci pana la o varsta nu stiu alegi tu ceva si vezi ce reactie are daca e pozitiva si te intelege atunci DA

3 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Daca el sta cu tine pentru sex odata ce il va obtine va renunta la tine asa ca ai grija ce faci

| Summerrr a răspuns (pentru AlinKun):

Poi nu mi-a dat de inteles asta doar ca ma gandesc eu asa.adica pana la urma are 21 de ani.dar nu mi a propus niciodata si el este cel care imi spune sa asteptam dar stiu ca si ar dori sa se intample

| Summerrr a răspuns (pentru AlinKun):

Da.intr o seara m-a pus sa il intreb orice vreau si una din intrebari a fost cat timp a asteptat dupa o fata.mi a spus ca 8 saptamani dar ca depinde de fata, iar eu i-am spus ca o sa mai astepte la mine si mi-a spus ca are rabdare si a fost asa calduros.mi s-a parut foarte intelegatorhappy

| AlinKun a răspuns (pentru Summerrr):

Testeazal zii ca nu vrei sa o faci pana la o varsta nu stiu alegi tu ceva si vezi ce reactie are daca e pozitiva si te intelege atunci DA