Sărut mînuțele, probabil s-au gîndit că vor fi și băieți prin tabără, și să nu profite vreunul de tine. Încearcă să o convingi pe mama ta printr-o prietenă de a ta dar pe care o știe și mama ta și are încredere în ea. O seară bună. Cristi.
Eu am fost anul trecut intr-o tabara scolara la mare si crede-ma a fost bestial! Ar trebui sa te lupti cat mai tare sa ii convingi ... Uite ce cred eu:
Poate le este frica sa nu ti se intample ceva(innec etc) de aceea trebuie sa le explici cu lux de amanunte care dintre profi va veni cu voi. sa faci rost de numarul de telefon al profilor care vin, sa discute cu ai tai, sa le demonstreze ca esti in sigurantza cu ei.
Si ai mai putea sa incerci sa le demonstrezi ca esti un om capabil sa-si poarte singur de grija, ca nu mai esti un copil neajutorat
Succes:*
Daca au facut asta asa de brusc, au avut motivele lor. Oricum, poate la inceput s-au aratat incantanti deoarece nu credeau ca vei duce la capat ideea. Vorbeste cu ei, fa-i sa inteleaga ca-ti doresti sa ajungi in acea tabara. Foloseste-te de notele de la scoala, comportamentul tau. Daca nu stai bine la aceste capitole, pana la vara, ai ce face .