Este normal, nu iti face probleme.intradevar, este ovulatia. Ovulatia este perioada cand o fata poate ramane insarcinata, este perioada fertila.
Acel lichid face parte din "ovulatie". Ovulatia apare cu cateva zile/saptamani înainte sa îti vina menstruatia. Sper ca te am ajutat.
Acel lichid face parte din procesul "ovulatie". Ovulatia apare cu cateva zile/saptamani înainte de a-ti veni menstruatia. Sper ca te am ajutat.
Buna. Ceea ce se intampla cu tine este normal. Eu am 11 ani si am pus si eu aceasta intrebare.
Este normal ce se intampla. Acel lichid lipicios se numeste "Secretie vaginala. Adica vaginul tau se curata. Probabil ca nu ti-a venit nici menstruatia. Ei bine in acest caz nu exista probleme de sanatate. Asta depinde de ce culoare are. Daca este mai alb sau transparet sau usor galbui (dar nu foarte tare) este ok dar daca acesta este galben s-ar putea sa fie o infecție. Oricum poti sa o întrebi pe mama ta despre asta. Si poate te gândești la ceva mai rau. La sarcina sau la alte chestii de astea. Ei bine nu. Vaginul se curata. Si Secretia acesta anunță că în cateva luni s-ar putea sa iti vina menstruatia (daca nu ti-a venit deja).
Sper ca te-am ajutat. Nu uita sa vorbesti si cu mama ta despre asta. Si daca este are culoare galbena nu strica sa faci un control la ginecolog!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
enigmatica întreabă: