| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a întrebat:

Hey.crying am pierdut o prietena extrem de buna.imi tot dadea un link si ma enerva si i-am zis ca ii dau ig daca mai continua si ea face ca cica imi da o mana de ajutor. si a inceput sa zica:"stii, doare, dar nu iti pasa. ii ranesti pe ceilalti fara sa iti dai seama si imi pare rau pot tine.au fost momente in care am regretat ca te-am cunoscut." si eu acum ce fac? tineam enorm la ea, am incercat sa ii fiu alaturi mereu si ea. mi-a zis ADIO asa de usor.nu stiuce sa mai zic.eram prietene extrem de bune, ne ziceam tot dar nu stiu, in ultimul timp EU m-am indepartat de ea. oare asta sa fie cauza? cum fac sa ma impac cu ea? va roog am nevoie de ajutor
.crying(

Răspuns Câştigător
| Kiddduu a răspuns:

Ideea e ca am trecut prin asta!
de mii de ori!
Du-te la ea zii ca erai intr-o faza proasta si ca iti pare rau! Nu ai vrut explica`i ca ea pentru tine inseamna multwinking
K este speciala in viatSha tha si ca vretShi sa o luati de la inceput, ca tie fara ea iti este foarte greu! Spune`i ca pur si simplu` iti pare rau si iti e dor de ea! Promite ca nu mai faci, nu o mai fake si asta e!

FunditShapuppy dog eyes sau macar vothappybatting eyelashes

3 răspunsuri:
| TheVampireDiaries a răspuns:

Vorbeste cu ea

| Mally98 a răspuns:

Vorbeste cu ea. cereti iertare...etc... funda plizzbig grin

| NebuniKkdeea a răspuns:

Sincer n-ar trebuie sa te duci la ea si sa-i spui ca aveai un moment prost ar trebui sa discuti cu ea si so intrebare dc a zis cuv alea, ambele ar trebuie sa lasati una de la alta ori cum ori ce prietenie care se desparte intr-o zi doua maxim se va impaca de cand eram mica am patit asa ioncearcai sai explici si sa fiti mai apropriate