| Beibiii_4715 a întrebat:

Hey! am si eu nevoie de niste status, pentru ca acum mi-am dat seama ca prietena mea...ma barfeste pe la spate! nu o credeam in stare de asa ceva.crying

dar va rog, statusuri de prietenie...
vreau sa isi dea seama ca nu mai am nevoie nikiodata de ajutorul ei!crying

Răspuns Câştigător
| Ingrid16V a răspuns:

Intre noi au existat doar interese...Si acum nu mai suntem amandoua. Ai fost una dintre persoanele perverse...Care stii bine, nu ne placeau noua!

Decat sa te prefaci ca-mi esti prietena mai bine prefa-te ca-mi esti dusmansad

O prietenie care ia sfarsit n-a existat de fapt.

E o nebunie sa urasti toti trandafirii doar pentru ca te-a intepat un spin...

Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.

Nu rupe firul unei prietenii pentru ca chiar daca il legi la loc... nodul ramane.

Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri.

4 răspunsuri:
| Anonimus_1246 a răspuns:

Am cunoscut si eu recent un asemenea sentiment ce mai bun prieten.in care aveam cea mai mare incredere m-a mintit.nu doar odata dar acum mi-am dat seama si am fost complet dezamagit...nu il credeam in stare dar asta e...iti recomand sa o suni. sa ii zici ce stii si PA.

| elena a răspuns:

Cand spui prieten/a, inseamna ca exista o persoana despre care spui numai cuvinte bune, inseamna ca intre tine si celalat exista relatii bazate pe incredere si stima reciproca, exista idei si conceptii comune, este amabila, plina de afectiune, mai pe scurt, este o persoana demna de incredere. "Barfitoarea" se incadreaza in cele ce ti-am scris eu, daca nici macar in una, atunci las-o, asta nu poate fi numita prietena. Dureaza chiar zeci de ani, pana sa spui despre cineva, ca-ti este prieten/a. Asta e...

| *~naty~* a răspuns:

O simpla comparatie intre prietenii adevarati si prietenii falsi

Prietenii adevarati te critica sa nu cumva sa ti-o iei in cap, prietenii falsi te lauda ca sa te faci de rahat…

Prietenii adevarati sunt langa tine la bine si la greu, nu te lasa cand ai probleme, prietenii falsi sunt cu tine la bine, la greu dispar cand ai probleme, se fac ca nu te cunosc.

Prietenul adevarat iti spune nu mai bea, prietenul fals iti da sa bei pana cazi in cap…

Prietenul adevarat nu profita de tine, prietenul fals si-ar da in cap ca sa ii dai si lui ceva…

Prietenii adevarati mi-au spus pe fata ce au avut de zis, prietenii falsi pe la spate m-au barfit.

Prietenii falsi sunt exact ca buruienile, ii intalnesti la tot pasul! sper ca te-am convins sa-mi dai fundita:*:*. te pup!

| Foxilikkkă a răspuns:

Iti recomand versurile lui Nane din melodia "GLume" pentru situatii de genu` asta :D Uitele aici :
http://www.versuri.ro/versuri/edkidl_nane+glum.html

Ia versurile alea ca pe niste sfaturi :P