| BlackAngel33 a întrebat:

Hey, am si eu nevoie de o parere. Multi spun ca sunt ciudata doar pentru ca nu practic aceleasi activitati ca ei si pentru ca citesc carti cu vampiri. I-am ignorat ceva vreme, dar m-am saturat! Ce ar trebui sa fac in continuare?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt un ciudat. Citesc romane politiste, ascult muzica folk, urasc filmele. Nu multi sunt asa dar nu-mi pasa. Mie imi place ca sunt diferit de ceilalti, imi place ca nu sunt doar inca un prost care traieste pentru a-i enerva pe altii. Gandeste pozitiv, lumea trebuie sa te accepte asa cum esti daca nu, intorce-le spatele si ignora-i.

5 răspunsuri:
| Adeeeeeee a răspuns:

Arata-le ca nu-ti pasa.Indiferenta doare cel mai tare.Asa e lumea...rea!

Răspuns utilizator avertizat
| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Nu o sa fii niciodata ciudata, deoarece asa sunt cei care vad, ca persoanele de langa ei nu fac exact ce fac si ei. Cum sa fi ciudata daca citesti carti cu vampiri? Sunt chiar superbe, iti dezvolta imaginatia, si iti deschide mintea catre alte lumi. Nimeni nu e ciudat pe lumea asta happy, doar daca esti diferit cu ceva nu inseamna ca esti ciudat. Ciudat, este cel care nu stie sa faca diferenta, intre ceva "diferit" si ceva care il pot numi unele persoane mandre de faptul ca ei/ele se simt oameni "normal". Incetati cu aceste acuze, deoarece sunteti penibili. Nu aveti dreptul sa criticati o persoana cu astfel de chestii, si nu aveti dreptul sa va credeti superiori happy. Nimeni nu este superior, si nimeni nu este inferior, cei care au probleme(dizabilitati) aceea sunt deasupra noastra, deoarece ei intrec orice bariera, traind intr-un mediu de copii normali (mai bine zis redusi mintali happy ), care isi bat joc de aceia. Viata asta e dura, si trebuie sa o infrunti cu putere, si intelepciune.Mai intai gandesti dupa actionezi. Sper ca ti-am fost de ajutor ^_^.

| BlackAngel33 explică (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Mersi. E destul de adevarat ce ai spus(scris) dar nu toti sunt suficient de deschisi la minte pentru a intelege asta...

| NoNameexd a răspuns:

Ciudata?! Nu cred ca este un cuvant adecvat,sincer. Daca ei cred asta despre tine, tu ar trebui sa fi destul de desteapta sa ii lasi sa creada ce vor! Tu sti adevarul despre tine, prieteni tai la fel, restul sa pastreze distanta. Vorba aia "Cui nu-i convine sa nu se uita!" E foarte simplulaughing! Tu fa ce-ti place, si nu renunta la visele /placerile tale pentru ca lumea te considera altfel.De multe ori cei care te judeca, vor sa fie in locul tau! happy Sper ca te-am ajutat.O seara buna!