Decat sa ii trimiti un mesaj sugerat de altcineva si sa nu ii placa mai bine asuma-ti riscul si scrie-i ceva simplu, din suflet
Poti chiar sa ii spui ce ne-ai spus si noua ca este "o fata speciala"... sigur va aprecia mai mult decat cine stie ce cuvinte cu rima aruncate intr-un mesaj sec.
Un compliment sincer si elegant si un la multi ani
Si nu se cheama tot copiere? Daca faci ceva, fa-o din suflet. Incearca sa combini cuvintele, sa dai frau gandurilor, sa-ti exprimi sentimentele si sufletul. Poate vei reusi singura o dedicatie frumoasa si vei fi si mai entuziasmata. Succes!
Azi, cand inca o petala din anii tai frumoshi s-a scuturat alene vibrand aromonios, priveste cu mandrie, gandind neincetat la restul de petale ce nu s-au scuturat... daca iti place da fundita:X:XX pls[-O
Spune`i ceva din suflet el cel mai frumos sa ii transmiti cuvinte calzi si sincere venite din inima inspiratia iti vine mult mai usor pe moment.mult succes
Iti arat si eu unul. .nu e nu stiu ce. dar nha:p
*zambeste*
*azi e ziua ta*
*la multi ani*
De ziua ta as vrea k luna.sa nu apara asa de vreme. iar cand aparea. ea sa iti dea ceva:un cer senin si plin de stele, iar prima stea ce o sa apara.as vrea sa fie steaua ta. tu sa-i surazi. iar ea sa iti spuna: la multi ani! din partea mea:*.sau mai bine ceva sincer din sufletel.
Farchescu_Fabian_1990 întreabă:
patrizia696 întreabă: