| eu_stie_tot a întrebat:

Hey. Am si eu nevoie de un mesaj de aniversare pentru o fata speciala. Nu vreau ceva copiat de pe net care a mai fost la alte sute de mii de oameni. Ma puteti ajuta va rog? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| bruno9432 a răspuns:

Decat sa ii trimiti un mesaj sugerat de altcineva si sa nu ii placa mai bine asuma-ti riscul si scrie-i ceva simplu, din suflet big grin
Poti chiar sa ii spui ce ne-ai spus si noua ca este "o fata speciala"... sigur va aprecia mai mult decat cine stie ce cuvinte cu rima aruncate intr-un mesaj sec.
Un compliment sincer si elegant si un la multi ani happy

5 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Si nu se cheama tot copiere? Daca faci ceva, fa-o din suflet. Incearca sa combini cuvintele, sa dai frau gandurilor, sa-ti exprimi sentimentele si sufletul. Poate vei reusi singura o dedicatie frumoasa si vei fi si mai entuziasmata. Succes!

| Marry:X a răspuns:

Azi, cand inca o petala din anii tai frumoshi s-a scuturat alene vibrand aromonios, priveste cu mandrie, gandind neincetat la restul de petale ce nu s-au scuturat... daca iti place da fundita:X:XX pls[-O

| WhiteWings a răspuns:

Spune`i ceva din suflet el cel mai frumos sa ii transmiti cuvinte calzi si sincere venite din inima inspiratia iti vine mult mai usor pe moment.mult succes

| idanna a răspuns:

Scrie-i asa: "Pentru o fata speciala ...intr-o zi speciala!

| amalyutza a răspuns:

Iti arat si eu unul.hee hee .nu e nu stiu ce. dar nha:p
*zambeste*
*azi e ziua ta*
*la multi ani*
De ziua ta as vrea k luna.sa nu apara asa de vreme. iar cand aparea. ea sa iti dea ceva:un cer senin si plin de stele, iar prima stea ce o sa apara.as vrea sa fie steaua ta. tu sa-i surazi. iar ea sa iti spuna: la multi ani! din partea mea:*tongue.sau mai bine ceva sincer din sufleteltongue.