Buna Symona,
Depinde foarte mult care dintre voi a decis ca relatia sa numai continue. Dupa parerea mea acela ar trebui sa faca primul pas.
Daca ai fost tu eu zic ca cea mai buna cale de a lamurii lucrurile este sa va intalniti sa dicutati sincer despre motivele pentru care v-ati despartit. Daca mai doriti o relatie dupa ce prima a esuat eu zic ca mai intai sa rezolvati probleme avute si numai dupa aceea sa incercati din nou.
Daca tii la el asa mult, ce mai astepti? Du-te la el, vorbiti lamuriti si vedeti cum e de fapt treaba. daca el e mai timid nu inseamna ca trebuie sa fii si tu. ia atitudine
Draga simona, viata e scurta si nu merita sa pierzi nici un minutel.suna-l,invita-l la o cafea si spune-i ce simti.baietii sunt mai orgoliosi, sigur se teme sa faca el primul pas, gandindu-se ce jenat ar fi daca-refuzi.succes
Buna, asta ar trebui sa faci te duci la fel s il intrebi care, cum sta treaba. dar eu nu prea cred ca daca tinea la tine se ai combina cu alta, sau depinde din ce cauza v-ati despartit. Daca ai fost tu aceea care i-ai zis ca nu mai vrei sa fii cu el, el s-a combinat cu fata aia doar ca sa iti faca tie in ciuda?, dar daca a fost el care a vrut sa se desparta de tine...inseamna ca doar ii placea de tine si atata tot, posibil sa fi fost un pic obsedat si ia trecut.in general asa este cand vrei sa ai un lucru si nu poti simti ca ai face orice ca sa il obtii si cand il ai nu il mai pretuiesti