| SimplePlanFanKarina23 a întrebat:

Hey! am si eu nevoie de un sfat happy
Am un amic cu care ma inteleg de minune, nu ne cunoastem de foarte mult timp (cam 3 luni) dar e ceva special intre noi, adica lui pot sa-i spun totul, imi da tot timpul sfaturi bune si e mereu langa mine cand am nevoie de el. Intr-un timp am si crezut ca sunt indragostita de el dar apoi mi-a trecut oh go on. Problema e ca inainte ne vorbeam in fiecare zi si ne spuneam tot! Dar in ultimu` timp, de cand s-a despartit de prietena lui (asta a fost spt trecuta) se poarta diferit, e mai rece cu mine, mai distant iar mie nu-mi place situatia asta sad il vreau inapoi asa cum era, vesel si distractiv. Nu vreau sa se indeparteze de mine, tin prea mult la el... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| daniEL88 a răspuns:

Atunci intelege starea lui ca fiind strict datorata de desparirea de prietena sa, consoleaza-l si fi prietena de care are nevoie, si isi revine... eventual se leaga si mai bine relatia dintre voi. Take care of you!

3 răspunsuri:
| L7L a răspuns:

Daca ti la el clar ca te-ai indragostit de el happy Profita de ocazia asta e suparat incearca sal inveselezi si fal iubitu taulaughing

| daniEL88 a răspuns:

Cand esti intr-o relatie e usor si distractiv, funny sau comod sa flirtezi- asta facea acest prieten al tau. Acum nu mai e in acea relatie cu prietena lui, automat si interesul spre flirt nu mai e...ca poate din punctul lui de vedere nu preziti atata interes cat sa lege o prietenie cu tine-ce vroia el era numa flirt...insa ce ai tu nevoie e un prieten sa te asculte, sfatul meu: cauta o prietena sa i te deschizi sau un baiat mai mare sa iti dea sfaturi, cineva care nu vrea altceva dela tine decat sa iti fie un prieten bun.

| SimplePlanFanKarina23 explică:

Nu vroia doar sa fllirteze cu mine, si el mai considera o buna prietena, tot timpul apeleaa la mine cand are o problema, imi cere sfaturi...imi zice ca sunt ca si o sora pentru el si ca sunt cea mai de treaba fata pe care a intalnit-o vreaodata happy nu-i genul de baiat care sa flirteze cu mai multe fete iar relatia lui cu fata aia a durat doar doua saptamani, s-au despartit din cauza ei...