Atunci intelege starea lui ca fiind strict datorata de desparirea de prietena sa, consoleaza-l si fi prietena de care are nevoie, si isi revine... eventual se leaga si mai bine relatia dintre voi. Take care of you!
Daca ti la el clar ca te-ai indragostit de el Profita de ocazia asta e suparat incearca sal inveselezi si fal iubitu tau
Cand esti intr-o relatie e usor si distractiv, funny sau comod sa flirtezi- asta facea acest prieten al tau. Acum nu mai e in acea relatie cu prietena lui, automat si interesul spre flirt nu mai e...ca poate din punctul lui de vedere nu preziti atata interes cat sa lege o prietenie cu tine-ce vroia el era numa flirt...insa ce ai tu nevoie e un prieten sa te asculte, sfatul meu: cauta o prietena sa i te deschizi sau un baiat mai mare sa iti dea sfaturi, cineva care nu vrea altceva dela tine decat sa iti fie un prieten bun.
Nu vroia doar sa fllirteze cu mine, si el mai considera o buna prietena, tot timpul apeleaa la mine cand are o problema, imi cere sfaturi...imi zice ca sunt ca si o sora pentru el si ca sunt cea mai de treaba fata pe care a intalnit-o vreaodata nu-i genul de baiat care sa flirteze cu mai multe fete iar relatia lui cu fata aia a durat doar doua saptamani, s-au despartit din cauza ei...