Off
Imi pare rau...atunci incearca tu sa vorbesti cu el.Lasa rusinea si eu sunt rusinoasa, dar in seara asta am iesit cu cativa prieteni si ne-am intalnit cu alti prieteni, si m-am gandit sa nu mai fiu rusinoasa ca sa ma integrez.Si asa a si fost ma inteleg bine cu toti (pentru ca erau numai baieti). Deci lasa rusinea, si fi mai prietenoasa ca nu o sa ai de pierdut :*
Pa, pa !
Buna!
Cand incepe scoala, incearca si tu sa te aranjezi cat mai mult (nu foarte, pentru ca totusi e scoala) si mereu cand trece el sau il vezi, te uiti la el, nu foarte insistent...te uiti astfel incat sa te vada ca te uiti (daca vrei ii si zambesti usor).Asa poate afla ca il placi si nu mai e nevoie sa-i spui
Sper ca te-am ajutat!
Am încercat si cred ca si-a dat seama, da cred ca ne e prea teama de cei din jur (aici elevii sunt mult mai diferiti de cei din RO: se baga in viața ta si te nimicesc
Off
Imi pare rau...atunci incearca tu sa vorbesti cu el.Lasa rusinea si eu sunt rusinoasa, dar in seara asta am iesit cu cativa prieteni si ne-am intalnit cu alti prieteni, si m-am gandit sa nu mai fiu rusinoasa ca sa ma integrez.Si asa a si fost ma inteleg bine cu toti (pentru ca erau numai baieti). Deci lasa rusinea, si fi mai prietenoasa ca nu o sa ai de pierdut :*
Pa, pa !
Geo2969686 întreabă: