| dsadasdsada a întrebat:

Hey, am si eu niste cosuri pe fata, nu multe, dar inca mai apar si nu le suport.Mama imi spune sa nu imi dau cu nimic pe ele si sa le ignor.Eu totusi citisem despre Zynerit, dar nu stiu daca va actiona si la mine. Ce imi propuneti?

5 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dacă te dai îţi va folosi dar nu ştiu cât de indicat este ţinând cont că tu nu ai o problemă mare cu acneea. Te sfătuiesc să ţi cont de ce spune mama ta, dacă nu mergi la dermatolog şi poate-ţi dă ceva mai " uşor" decât Zynerit-ul.Baftă!

| Adela50 a răspuns:

Buna. Zyneritul te ajuta foarte mult.happyEu de doi ani il folosesc si pot spune ca merge destul de bine.Acum depinde. O sa-ti dispara treptat sa nu te astepti ca peste 1-2luni sa-ti dispara.Treptat treptat o sa vezi evolutiile:dBaftakiss

| GoguSteriade a răspuns:

Zyneritul actioneaza intr-un mod ciudat, mai intai le usuca si apoi le face sa dispara, oarecum... De la dermatolog am primit Eryfluid si a mers de minune, mi-a mai ramas ceva intr-o sticluta si cand mai am probleme imi dau o zi, maxim doua si gata. happy

| Comoaracasei a răspuns:

Cosurile sunt niste depozite de grasime care se formeaza in momentul cand o impuritate (si aici ma refer si la un banal fir de praf) se instaleaza un vreun por al pielii.
In cazul in care doresti sa ai mai putine cosuri pe viitor, cauta sa-ti cureti regulat tenul (macar o data pe zi, inainte de culcare). Iti recomand solutiile pe baza de alcool. Explicatie: alcoolul, in cazul acesta sanitar, usuca piele si elimina cu succes grasimea de pe piele si elimina cu succes microbii si impuritatile. Aceste solutii se aplica pe un disc de vata (cosmetic) si se sterge fata, dupa ce in prealabil ai spalat-o bine cu apa si eventual si cu un sapun hidratant si corespunzator pentru fata. Eu zic ca e ok sa te stergi si cu apa cu spirt. Pupici!

| NoCharachter a răspuns:

Poti incerca astea:

1. Bioderma- se gaseste in farmacii

2. Piseaza 4 aspirine si amesteca-le cu miere, aplica pe zona cu cosuri si tine-le 7 min. ca altfel te arde

3. Pune un sfert de banana, un galbenus de ou si 2-3 stropi de ulei de masline, amesteca-le si pune pe fata ca o crema, tine-o timp de o ora.

4. Miere cu scortisoara pisata.

sau... miere simpla, dar tine-o doar doua ore

sper ca te-am ajutat...:* Succes!