| SunHee a întrebat:

Hey am si eu o intrebare...Am 14 ani, 1.68 inaltime si 51-52 kg si nu stiu daca trebuie sa mai slabesc sau nu. mie mi se pare ca sunt plinuta:-

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La 1.68 cm trebuie să ai 58 de kilograme. Unde te vezi plinuță când de fapt ești slabă?
Pa, pa.

| Rockart a răspuns:

La vârsta şi înălţimea ta eşti încă prea slabă. Greutatea ideală ar fi de 60 de kg.

| RazvanHDd a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. eu sunt baiat si la 15 jumate si 1.75 am 58laughing

| MsGringer a răspuns:

Draga,esti foarte slaba! Cat vrei sa ai? 20 de kg, sa se sperie barbatii de tine?laughing))Ca sa stii si tu:pentru ca sa te consideri slab, trebuie sa ai minim 10 kg diferenta intre inaltime si kg.Adica daca tu ai 1.68 ar trebui sa ai 58 kg ca sa fi slaba, sa fi binee.Dar tu ai 52.Deci esti foartee slabaa! Nu mai ai de ce sa slabesti.laughing)

| Stefy200 a răspuns:

Ce vrei ma? plinuta? esti "2 bete infipte-ncur masina de mers pe drum"! cum s-ar zice esti f slaba! eu am 11 ani si am 50 si tu la 14 ani plinuta? vezi-ti fata d etreaba ca esti ok!

| anamaria0974 a răspuns:

Buna la inaltimea pe care o ai greutatea este foarte normala nu cred ca ar trebui sa slabesti si stiu cum sa crezi ca te-ai ingrasat dar tiam spus la inaltimeape care o ai nu cred ca ar trebui sa slabesti :*:* cred ca arati bine asa ca n-ai de ce sa te ingrijorezi :*:*

| DeeaMarry a răspuns:

Exact asa eram si eu la varsta ta! 1, 68 si 51-52 kg. De fapt, si acum, la aproape 17 ani sunt tot asa: foarte slaba!