Uite cateva sfaturi care te ajuta sigur sa slabesti:
1)Cantareste-te zilnic la aceeasi ora (de dimineata la ora 8:00)
2)Renunta la banane,la grasimi(carne cu grasime,iaurturi grase,smantana),la prajeli(tot ce se prajeste),la painea alba, la sucurile acidulate(cola, fanta, pepsi, sprite...etc.),la dulciuri,produse de patiserie,produse din comert,mezeluri, cartofii prajiti, fast food, si cartofii in general ingrasa mult deci fereste-te de ei oricum or fi ei (copti, natur) INGRASA RAU!
2)Fa aerobic(gasesti pe youtube filmulete...e usor sa practici aerobic si iefti, il poti face acasa si chiar ajuta sa dai jos grasimea de pe abdomen si picioare), fa exercitii(de 2 ori pe saptamana, gasesti pe youtube), nu lasa sa treaca o zi fara sa faci macar 20 de abdomene, 10 dimineata si 10 seara.
3)Fa-ti masaj! Cu mana dar pune putina crema, cu aparatul daca ai.
4)Nu MANCA nimic dupa ora 19:00
5)Culca-te devreme! La 22:30 ar fi bine daca poti pentru ca somnul chiar ajuta sincer!
6)Daca ti se face foame seara inainte sa dormi, prepara-ti o limonada cu apa calda si lamaie. FARA ZAHAR! iti taie pofta de mancare.
7)Mananca fructe si legume!
8) Ce sa mananci la dieta? Sa nu te infometezi? Simplu! TOT CEEA CE ITI DORESTE SUFLETELUL! DAR in cantitati mici, orice in afara de cele mentionate mai sus desigur.O data pe saptamana poti sa te rasfeti cu o prajitura sau ceva dulce dar foarte putin, atentie O SINGURA DATA PE SAPTAMANA!
9) Foloseste tacamuri mici! vei manca automat mai putin!
10)Bea un pahar de apa inainte de fiecare masa! O sa iti dau un link despre DE CE E BINE SA BEM APA IN CANTITATI MARI.Te-as ruga sa-l vizionezi este foarte adevarat ai incredere! http://www.youtube.com/watch?v=Sh6H8plBjOU. De aici vei afla mai multe ascult-o cu atentie!
11)Nu fuma, si nu consuma alcool!
12) Un truc care te va face sa nu mai deschizi frigiderul: fa-ti o poza cu tine in costum de baie. daca nu-ti place cum arati, vei avea mai multa ambitie si asa nu-l vei mai deschide :)
12)NU CUMPARA PASTILE, CEAIURI etc ca sa slabesti!
Sper ca o sa ajungi la kg pe care ti le doresti sa le ai! Eu urmand sfatul fetei din videoclip si tot ce ti-am zis tie am slabit 8 kg in mai putin de o luna! Eu am avut niste probleme grave de sanatate din cauza dietelor. Aveam 56 de kg la 1, 62 si toate lumea imi zicea ca sunt grasa si ca trebuie sa mai slabesc, pana si mama mea imi interzicea sa mananc. Absolut toate colegele mele aratau bine si toti baietii se uitau dupa ele, iar eu eram fata durdulie cu care era imposibil sa ai o relatie.Am intrat in depresie din cauza asta, si am renuntat sa mai mananc si m-am imbolnavit! Ajunsesem de la 56 de kg la 42 si cu gastrita(stii ce-i aia netratata poti da in ulcer).M-am lasat influentata de lumea din jurul meu si mi-am facut numai rau... daca si tu te afli in aceeasi situatie cum am fost eu, nu te infometa si nu lasa pe nimeni sa te influenteze.SLABESTE SANATOS! Uite facebook-ul meu sper sa ne imprietenim https://www.facebook.com/tina.doll.96
Ai grija de tine, si multa sanatate! :*
VulpeaDinUmbra întreabă: