| XyYx a întrebat:

Hey! am si eu o intrebare! Credeti ca dupa o relatie de 6 ani de zile este posibil sa nu mai existe atractie? Sa stai langa persoana respectiva si sa nu te mai regasesti? Sa simti ca locul tau nu mai este langa ea ci langa altcineva? Sa poti ramane prieten cu ea desi o data au fost sentimente la mijloc?happy E posibil

4 răspunsuri:
| Aly07 a răspuns:

Auzi... crezi ca dupa ce ai avut un caine timp de 6 ani, dardin cauza... o cauza a murit, te mai poti juca cu el, inca ii mai poti da demancare? Viata merge inainte, dar nu uita ca poateface asta in timp ce tu stagnezi. Ce-ar fi sa ti pasu'?

| Troll99 a răspuns:

Am citit pe http://www.mydatingtime.com/
un articol prblemle care pot aparea intr-o relatie si cum sa nu lasam ca monotonia, lipsa de comunicare, lipsa atractiei sa distruga relatia.

Raspunsul la intrebarea ta e da, se poate intampla, dar la fel poate fi ceva trecator :) Incerca sa te gandesti mai mult la latura pozitiva a relatiei, gandeste la lucrurile frumoase care le-ai primti de la acesta relatie and so on.

| AdrianEC a răspuns:

De ce nu?! mereu exista atractii, dar trebuie sa fii tu sigura ca nu il mai iubesti deloc pe baiat...

| dracusorulromaniei a răspuns:

Nicio data sa nu spui ca nu ezista o atractie intre doua persoane,, care sau iubit,, dupa 6 ani

ATRACTIE EZISTA DOAR TREBUIE SA STI U CUM SA O MANIFESTI FATA DE PERSOANA DE LANGA TINE