| lolytha_5118 a întrebat:

Hey...
am si eu o intrebare big grin
vreau sa imi cumpar o placa de intins parul
cum fac sa imi ramana drept mai mult timp si fara sa se incurce?
dau funda:*:*:*
multumesc!

Răspuns Câştigător
| Denisa85 a răspuns:

Placa de ceramica este cea mai buna.
(acum, depinde din ce oras esti), eu am luat-o cu 150 ron din orasul meu(Bacau) si mi-a stat parul intins in jur de 12 ore (programul meu de la servici), acum ca nu mai lucrez, dar cand ma duc la festivitati sau la cumparaturi sta chiar f intins. si am parul foarte des si cret, nu mi s-a incurcat niciodata, dar trebuie sa folosesti un produs de regenerare deoarece cu timpul se arde indiferent de tipul de placa.
Bye! kiss

6 răspunsuri:
| mistakeofyourlife a răspuns:

Pai.totul depinde de calitatea placii si firul tau de par.In mod normal parul ar trebui sa stea drept pana cand te speli pe cap. tesfatuiesc sa iti o placa din ceramica si (neaparat) un spray impotriva arderii parului.Bafta!

| RoRoxana a răspuns:

Buna:*
Este o solutie de la Avon cu care dai fiecare suvita inainte sa o intinzi apoi mai aplici inca o data si intinzi iar. Tine parul intins cam o saptamana. Dar sunt solutii si in magazinele de cosmetice.asesti spray-uri, creme sau ceara pentru par.

Te pup:*

| Georgelxxel a răspuns:

Cumparati o placa de intins parul profesionala cu ceramica. e mai scumpa dar e mai buna si tine mai mult

| Ellynna a răspuns:

Buna, in primul rand ia-ti o placa buna, gen Remington, poti sa iti iei de la PLAFAR un ulei de par de la Kallos si incearca sa ti-l indrepti suvita cu suvita.(Si apropo te sfatuiesc sa nu ti-l indrepti de prea multe ori pentru ca asa se va arede),(poti sa iti mai iei spray-ul de la Gerovital) Succes! Funda?

| Kuzco a răspuns:

Pai eu imi intind parul o data pe saptamana si imi sta drept. dar pentru asta folosesc ceara de par. o gasesti oriunde la orice magazin de cosmetice happy dar sa nu iti iei de la garnier pentru ca nu sunt prea bune.eu am de la loreal si una de la londa happy
Sper ca te'am ajutathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e simplu`. iti cumperi o placa cu placile din ceramica, eu am Remington si e foarte buna, iar inainte sa te intinzi spalate pe cap pentru ca atunci e curat si frumos si eventual iti poti cumpara un balsam pentru par cu care sa te dai dupa ce faci baie deci balsam care nu mai trebuie sa te clatesti sau o crema pentru intins parul