| MaeRi a întrebat:

Hey! Am si eu o intrebare, daca trebuie sa primesc un plic cu niste foi A4, plic de marimea A4, il primesc la mine in posta la bloc? sau trebuie sa ma duc la posta sa il iau ca un pachet?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Depinde de poștaș! Te poate căuta acasă să ți-l predea personal. Sunt unii neglijenți care-l lasă deasupra cutiei poștale, în cazul în care nu reusesc să-l introducă în cutia ta poștală. Cel mai bine ar fi să vorbești cu factorul poștal să-l întrebi cum procedează. Încă ceva: dacă plicul e voluminos, nu neapărat ca marime, ci ca grosime, greutate, atunci automat vei fi chemată, printr-o înstiințare, să-l ridici de la poșta locală.

| MaeRi explică (pentru floresdemayo):

Hey,pai au trecut deja 3-4 zile si inca nu am primit, nici plicu, nici instintare, nu era un plic greu si nici voluminos, era subtire.Problema este ca fata care mia trims a scris cam urat si imprastiat si in loc sa scrie expeditor a scris expeditator laughinginsa datele toaet erau corecte si avea si timbru.In caz ca nu ajunge se intoarce plicu la ea? Sau daca nu il accepta ce se intampla cu el?

3 răspunsuri:
| MaeRi explică:

Mersi mult, aia ma gandeam si eu sa merg la Oficiu Postal si daca tot nu se rezolva nimic inseamna ca Posta romana e chiar de tot ***.

| raicard a răspuns:

Daca n-a trimis cu recomandare mergi sa-l ridici de la posta