Cred ca mai degraba exagerezi tu. Deseori fetele tind sa interpreteze gresit gesturi, priviri si cuvinte ale barbatilor pe care ii plac. Sfatul meu este sa fii naturala, sa nu faci nimic. Daca intr-adevar te place cat de putin, te va invita undeva, iti va spune, iti va aduce flori, ceva in genul asta.
Nu stiu el, dar eu sigur te plac! Pentru modul cum scrii si respecti limba romana...
Cred ca te place, ori esti "buna tare" in ochii lui si atat. Ajuta-l sa faca primul pas bagandu-te tu in vorba cu el si vezi ce-i poate capul, mai departe... lasa-l pe el.
Spor!
Cu siguranta nu-i esti indiferenta. Fii tu mai indrazneata si sparge gheata. Poate se leaga ceva mai mult de-o simpatie-ntre voi. Succes.
Un zambet face mai mult decat orice altceva, asa ca nu il privi insitent, dar cand o faci pentru cateva secunde,''arunca'' un zambet de strengarita, vei vedea cat face o simpla miscare a gurii...si ca totusi se poate indragosti cineva de zambetul tau!
Este atat de simplu si placut, chiar si ca simplu flirt!
Succes!
De ce nu-l intrebi? De ce trebuie sa fie tot timpul primul cu ****? Sunt fete cu mai mari **** decat 3 baieti la un loc.
Deci tu il spionezi sa vezi daca accepta alte avansuri? Urat din partea ta.
Hey eu sunt.Sunt putin mai timid si sincer recunosc ca imi place de tine, dar nu prea sunt familiarizat cu zona si nu vreau sa apara probleme.
Am observat ca femeile sunt atente la fiecare gest, fiecare detaliu. Am observat ca barbatii nu le seamana. Daca il placi intra tu in vorba cu el. In general barbatii accepta relatiile.
Da ma l-am vazut si eu.chiar asa face, intoarce capul. cre ca se joaca; tiii -bauuuu, cu tine. da eu ma intreb; de ce se uita la tine asa insistent? ce sa vada? nici eu nu sunt urat. da la mine nu se uita. ma rog el pierde. da tu te uiti? pai daca nu faci ceva in directia asta, o sa ramai cu uitatul.am observat eu ca multe fete fac un gest cu degetuldin mijloc indreptat in sus. mi se pare cool. ia incearca.hai ca eu ma uit pe geam.succes.