Din păcate zona aceea a ţării este cam plină de astfel de specimene.
Fenomene de tipul acesta sunt peste tot în ţară dar cu cât ne apropiem de bucureşti (cu "b" mic, aşa!) cu atât fenomenul este mai acutizat.
Nu ştiu ce vârstă ai dar îţi recomand să te duci pe la concerte cât mai spre nordul ţării (evită Botoşaniul, totuşi!) şi ai să vezi că există oameni faini.
Şi-n plus, cred că există o comunitate micuţă rock şi în Buzău. Ştiam un rocker din Buzău dar care acum stă în Timişoara.
Nu promit nimic dar dacă aud de ceva, te anunţ cumva deşi cred că dacă ieşi din casă suficient de insistent îi găseşti şi singură.
Sănătate şi nu dispera! Viaţa-i scurtă dar nici chiar aşa de scurtă. E timp
Buna
Si o prietena de-a mea (mai mare cu 2 ani decat mine), are 15 ani, este rockeritza. Nimeni nu a excluso din vreun grup pentru ca este asa. Fiecare este cum vrea. Nu neaparat doar cocalarii, tiganii se uita dupa rockeri (dar ce sa faci, ei n-au mai vazut asa ceva :o ) e un fel de bomba atomica, stii . Eu zic sa nu iti pierzi speranta. O sa fii cu un baiat care te merita . Daca esti rockeritza, poti ramane. Nu trebuie' sa renunti doar ca nu se uita candva la tine.
Bye. si mult succes!
Cocalarii se iau de orice fata care trece pe strada nu conteaza daca e rockerita, emo, pitzipoanca, etc. Asta e placerea lor: sa se bage in seama. Obisnuieste-te cu asta.
Rockerii sunt de obicei priviti altfel pentru ca sunt deosebiti, iesiti din comun.Nu vad nimic rau in a fi diferit. Cei care gesticuleaza in fata lor, ii jignesc au IQ-ul egal cu numarul de la pantof.
Asa mi se intampla si mie si chiar ma fac emo ceea ce nu sunt sau satanista pentru ca ascult rock. Nu inteleg cu ce drept te jignesc cand nici nu te cunosc. Oricum asa sunt toti. Nu pune la suflet rautatile altora. Cauta un baiat cu care sa ai lucruri in comun si sa te iubeasca asa cum esti. Nu te schimba pentru nimic. Fii tu insuti.
Aceeasi parere am si eu.Nu conteaza daca asculta rock manele sau populara
nu genul de muzica face pe om cum nici haina nu face pe om
Deci lasa-i sa creada ce vor.
Vei gasi unu l care sa te merite pentru ceea ce esti
Si ei pierd, nu tu
:*
bft la baieti:*:*:*
App si ew sunt tot din jud bz[rm sarat] esti munteak de-a mea
Nu conteaza ce gen de muzica asculti, conteaza cum esti tu ca persoana.Aia care se iau de tine sunt niste inculti, nu-i lua in seama, nu toti oamenii sunt asa.
Kongeriket, am aproape 15 ani. Mai sunt si in Buzau concerte din`astea rock...si e un festival anual, nu stiu daca ai auzit de el. Se numeste Top T. Am fost prima oara anul trecut, dar vreau sa repet experienta.
Aa.si multumesc tuturor pentru raspunsuri:*
Iti dau un sfat nu mai critica.eu stiu cum e am fost si emo si rockerita de toate felurile numai manelista nu.desi stau in pantelimon si nu am ascultat manele niciodata ca vreau eu tiganii sunt si ei oameni stiu ca majoritatea fac rau si chestii de genul dar totusi ia incearca sa nu mai fii rasista. Stiu cum se poarta tiganii si cocalarii cand vad rockeri si sincer ar fi mai bine daca oamenii ar fi normali. dar daca preferi un anumit tip de muzica asta nu inseamna ca trebuie sa te si imbraci tipic este o proastie! multi se imbraca asa si nu inteleg nimic din ce asculta sper ca nu esti una din ei cand asculti muzica de un anumit gen mai ales rock trebuie sa simti muzica aia asta e important! nu felul in care te imbraci parerea mea
Draga, si eu ascult manele si nu pot sa zic ca imi plac f mult rockerii.Adica mi se pare o muzica prea dura si toti cei are o asculta se imbraca ciudat.in negru.isi pun bratari care dau impresia ca sunt lanturi in miniatura.pandantive cu cine stie ce aiureli.Probabil ei se cred "cool". Ok, pana aici. Dar nu ma iau de lume pe strada, chiar daca nu-mi place.Pana la urma. daca dai dovada de inteligenta nu prea mai conteaza si ce muzica asculti sau in ce stil te imbraci
Numai dupa nickul tau pot contrage ca nu esti destul de matura si te simti foarte "rock" Nu cred ca e din cauza stilului e din cauza ta
Kongeriket: Pp ca prietenul tau s-a mutat de la Buzau din cauza celor de le Implant pentru Refuz care sunt de la Timisoara.>
De ce nu le plac baietilor rockeritele? Ha-ha! Nu prea esti trecuta prin viata, huh? De obicei aia care se iau de rockerite cu caterinci de doi bani vechi se iau de ele pentru ca par ceva mai altfel in comparatie cu manelistele lor, rockeritele par mai rebele, mai dure si ies mai puternic in evidenta. Adevarul e ca genul ala vor sa v-o puna daca pricepi la ce ma refer (nu pot sa ma exprim necenzurat aici). Totusi, tu pari a fi mai mult un rahat de poserita decat rockerita, asa ca stai tu linistita cu vaicareala. N-o sa ai parte de nimic bun in viata daca stai sa te stresezi din cauza tuturor dobitocilor, inclusiv a mea care-s dobitoc rau de tot, cel putin acum dimineata dupa ce am baut toata noaptea, da' asta-i alta poveste, da' deh, asa s'tem noi, deatherii astia de o dam in diverse cu una de la apus, alta de la rasarit.
Hmmm imi place intrebara asta si eu rock dar am multi prieteni, cat despre cocalari sunt niste inculti fara creier mai bine rockerita decat pitipoanca!
Deatheru are o bere de la tine.respect frate(zi-mi si mie parerea ta despre melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=RcEWGfyztlQ&feature=related ).cat despre cocalari da'i incolo, si de mine se iau.ma vazuse unul pe strada cu bocancii.cica "stai un pic".eu "nu pot..."
anonim_4396 întreabă: