| Yolyo a întrebat:

Hey, am si eu o intrebare la voi daca ma puteti ajuta. Ofer funda celui sau celei care ma poate ajuta!
Am 17 ani si imi doresc sa plec de acasa, eu sunt sub tutela adica la tatal meu natural si nu ma mai inteleg de loc cu el. Ce demersuri as putea face ca sa pot pleca legal de acasa fara sa am vreo problema? Am nevoie urgent de raspuns!

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La 17 ani nu poti pleca fara acordul tatalui. Spune-i si lui asta. Poate ca isi va schimba comportamentul.

| Yolyo explică (pentru darrio2007):

Am incercat tot ce e posibil si nu reusesc

| Radu284 a răspuns:

In mod normal, de la 17 ani poti pleca de acasa si nu te mai poate intoarce decat cu ordin judecatoresc. Problema e, aia unde sa te duci?

| Yolyo explică (pentru Radu284):

Asta nu ar fi o problema, dar eu nu vreau sa ma trezesc ca sunt data in urmarire la politie intelegi?

| Radu284 a răspuns (pentru Yolyo):

Daca esti data in urmarire la politie, spui politiei ca ai plecat de buna voie, si nu au ce sa iti faca. Politia nu se baga la asa ceva, fara mandat judecatoresc. Cauta pe net.

| Rbc_Rebeca_1991 a răspuns:

Orice problema trebuie sa se rezolve, partial macar.Te-ai gandit daca pleci ca banii vor fi o problema mai devreme sau mai tarziu? Igbiora-l sau vorbeste cu el frumos.pana iti gasesti un job sau pana termini scoala ai nevoie de el. Daca ai unde pleca(la o bunica, matusa sau chiar la mama ) aceasta este decizia ta dar trebuie sa depui o declaratie cum ca ai vrea sa fii lasata in grija persoanei respective.Gandeste-te foarte bine sa nu pierzi tu!

| Yolyo explică (pentru Rbc_Rebeca_1991):

Crede-ma m-am gandit la toate nu pot si nu am cum sa traiesc intr-un mediu in care se striga, etc. Oricum mersi

| Rbc_Rebeca_1991 a răspuns (pentru Yolyo):

Atunci e decizia ta, ai o varsta la care poti vorbi si te poti afirma.