| UnaDinMultime a întrebat:

Hey!
Am si eu o intrebare pentru baieti,de ce loviti,pipaiti sau atingeti,, din greseala,, sinii sau fundul fetelor, eu personal sunt satula de asemenea lucruri.
Multumesc anticipat!

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pentru ca unii sunt needucati si probabil si pari genul ce poate fi atinsa.

| UnaDinMultime explică (pentru Adry05):

Adica Adry05 par genul ce poate fi atinsa?

| Adry05 a răspuns (pentru UnaDinMultime):

E posibil si asta, nu te cunosc ca sa sa stiu, mi-am dat cu parerea. Aveam si eu tampiti din astia in generala, incercau cu toate dar cu unele mai mult, de ce crezi ca pe alea le chinuiau mai mult? Dadeau semne ca nu le deranjeaza atat de tare.

| Violleta2022 a răspuns:

Doar nesimtitii fac asta, nu toti baietii.
Te sfatuiesc sa ai la tine un plici de muste, ma rog coada plicului si cum te-au atins sa-i lovesti peste ochi, in felul asta, nu vor mai indraznii a doua oara.
Dara daca te apuca ranzitul cand ei te ating, nu faci decat sa-i incurajezi, arandu-le ca nu-ti pasa, ba chiar iti place.

| siriusblack98 a răspuns:

Am si eu o intrebare pentru fete care suna cam asa :''De ce sunteti nesimtite, arogante si materialiste''? Eu personal sunt satul de asemenea lucruri.Ah stai, nu sunteti toate la fel?! Inseamna ca generalizarea nu este potrivita in cazul nici unui sex. Data viitoare sugerez sa te limitezi la o anumita categorie de baieti (pe care din cate spui ti-i atragi singura in jurul tau dintr-un motiv sau altul).

| Violleta2022 a răspuns (pentru siriusblack98):

Robert, nu baga toate fetele aceeasi oala! Ca nu esti mai breaz decat fata care a generalizat cu baietii.

Nimic din felul de a fii al unei fete (nesimitite, arogante sau materialiste) nu-ti da dreptul sa o atingi pe sani sau fund, asta fiind un act de violenta, iar legal este numit "atac la pudoare" si santionat foarte rau daca esti major, iar ca minor, note mici la purtare si exmatricularea din scoala, daca fapta este grava.
Invata sa tartezi fetele cu respect si bun simt, ca sa primesti acelasi tratament.
Ca nici voi nu sunteti brezi, odata ce le loviti, le vorbiti urat sau le atacati.

| siriusblack98 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ceva imi spune ca te duce capul mult mai putin ca cea care a pus intrebarea daca nu pricepi ce am spus.Am facut o referire la faptul ca a bagat toti baietii in aceeasi oala.De parca toti am fii badarani si nesimtiti.Eu unul ma stiu cum sunt ca persoana si nu fac chestiile astea.Asa ca ciocu mic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hormonii si mintea proastã, dacã vrei sa fi tratatã ok cauti la baieti care au putin bun simt si creier, nu perversi golani.

| Victoria18 a răspuns:

Atunci de ce le permiti? Daca ai lua atitudine si i-ai pocnii, iti zic eu ca nu ar mai incerca niciunul. Pune mana si arata-le ca ai atitudine. Daca nu vad nicio reactie, or sa creada ca esti fata usoara, chiar daca nu esti.