Ia sebium si foloseste eritroacnol si iti vor trec toate cosurile si petele vexhi.mod de administrare:
Te cureti cu sebium de la bioderma si te dai peste 20 min cu eritroacnol si intr-o saptamana scapi de tot(de 3 ori pe zi)...
Hey. eu folosesc clean&clear... de la johnson. [ blackhead clearing cleanser]... e o sticluta albastruie transparenta de 200 ml. nu e fte scumpa e in jur de 20 lei, o poti cumpara din carrefour sau de la farmacii, supermarketuri mai mari... e fte buna...si mie mi-a recomandat`o cineva acum 3-4 luni. de atunci o folosesc si sunt fte multumita de ea. curata tenul` perfect. daca te speli pe fata q un sapun normal, si dupa te demakiezi q aceasta solutie, vei observa k sapunul folosit, nu curata destul de bine tenul... este foarte foarte buna aceasta solutie... si am fost la cosmetica si mi-au mai recomandat crema de zi si de noapte pentru ten gras/uscat. depinde ce tip de ten ai... sper ca ti-am fost de folos...
Gasesti o lotiune la favisan.ro sau in Plafar si ceri de la Favisan sau:
http://www.exposhop.ro/....../index.cgi
Incearca sa faci dragoste mai des...lasa cremele ca mai tarziu o sa arati rau, ti imbatranesti tenul... spala mainile si fata cu apa si nimic mai mult...grija mare la alimentatie.mult succes