| BabyDoll09 a întrebat:

Hey!kiss am si eu o intrebare(pentru fete)... M'a tinut odata ciclul o luna si am mers la ginecolog, mi-a dat niste medicamente si mi-a spus ca daca nu mi se opreste cu ele sa merg la el sa imi dea anticonceptionale si am auzit ca ingrasa, e adevarat?

Răspuns Câştigător
| Lexus28 a răspuns:

Pe unele le ingrasa, pe altele din contra, asupra unora nu au niciun efect. Depinde de organism. Nu e o regula neaparat; intr-adevar, anticonceptionalele pot avea o sumedenie de efecte secundare, dar oricum, asta numai in cazul in care sunt folosite pe termen indelungat. Poti sa pui orice intrebari medicului tau, este datoria lui sa iti raspunda, si... fara teama. Pupaceala!

4 răspunsuri:
| BeHappyForMe a răspuns:

Ingrasa dar nu foarte mult, am luat si eu mie mi-a dat niste medicamente pentru cosuri care nu au avut efect si apoi mi-a dat anticonceptionale m-am ingrasat foarte putin dar depinde si de organism.

| Gabytza_5389 a răspuns:

Da, dar luate in exces tongue... adica sa iiei foarte multe. ca pastile nu cred ca ingrasa ft mult

| Beastly a răspuns:

Nu anticonceptionalele nu ingrasa. ele doar iti reguleaza si tcu ele nu mai elimini atat de multa la menstruatiehee hee:*poti sa iei anticoncetionale nu ingrasaa!

| Florip a răspuns:

Nu stiu asta dar important e sa le iei ca sa te faci binewinking