Cand aveam 12 ani mi-a placut prima oara de un baiat si incercam sa ma fac remarcata, dar eram mult prea timida. Multe colege de ale mele au avut deja prieten si imi doream si eu, dar eram prea timida si pana la urma tot solo am ramas Peste un an(la 13 ani) am avut si eu primul prieten, primul sarut In rest pe la 12-13 ani stateam in general doar cu fete, mergeam pe afara prin parc, ne dadeam cu rolele, cu bicicleta. Invatam mai mult decat invat acum, eram baietoasa si nu prea imi pasa de ce pun pe mine. Purtam in general pantaloni largi si bluza stramte cu adidasi/tenesi. Nu prea stia nimeni din scoala ca exist, eram cam invizibila pe holuri, imi doream sa fiu ca alte colege, populara
Acum am 14 ani jumate(deci au trecut vreo 2 ani si un pic) si sunt total schimbata: am tupeu(unii ar spune ca prea mult), nu mai sunt deloc baietoasa, port doar haine stramte, ies mai des in oras si acum ma stie cam toata lumea din scoala, plus ca am si alti prieteni cu care ma inteleg mai bine. M'am schimbat foarte mult de la 12 la 14 ani.
Imi placea sa ma joc.
Adica imi traiam copilaria fericita.
Am 15 ani si jumatate acum si ce?
Sunt cea m-ai nebuna fata dupa strada mea. Chiar daca trec a 10 a. Inca ma joc... Chestii din astea. Nu sunt genul gata am crescut si trebuie sa stau si sa nu ma m-ai joc ca cine stie ce vor zice vecinii. Mie una putin imi pasa ce zice lumea. Imi traiesc viata. O sa am suficient timp sa ma maturizez. Tine minte aniiiiiii copilariei nu ti da nimeni inapoi. Adult o sa fi toata viata.
pUpici
Moment nu iti pot detalia in totalitate ce faceam.Pentru ca de mica am fost o persoana mult prea matura, cu o capacitate avansata varstei pe care o aveam pe atunci, 11, 12 ani. Acum nu pot zice ca sunt mare, din contra am 14 ani.
Nu-mi petreceam timpul jucandu-ma...Eram preocupata cu alte lucruri care aveau un rost anume, imi ajutam parintii la locul de munca [], citeam[mult] si mi-am propus sa scriu o carte ...
Hey nu am zis ca sunt adolescenta in intrebare dar ma comport ca una si lasa te iert ca nu stii sa citesti dar...si lasa candsa pun provocarea cand voi fi de varsta ta?
nu mersi le zic acum ca cand voi fi de seama ta alexander voi avea memorie mai putina si voi uita intrebare mersi pupici.
Scuza-ma dar u nu esti adolescent.adolescent e ala de la 14-15 ani in sus u esti o pustoaica! traieste-ti copilaria.lasa provocarile
Copilaria?
sau adolescenta?
pai
copilaria=cel mai importans era sa imi vad de treaba mea adica sa ma jocera singurul lucru pe care mie imi placea sa il fac
adolescenta= pai acum sunt adolescenta(14 ani). si imi place sa imi petrec timpul cu prietenele si prietenii.sa ies in oras cu ei. sa stau pe afara sa ne jucam.adica nu jocuri ca si(fata de`a scunselea sau prinsa)jocuri precum adevar sau provocare sau flori, fete sau baieti.In timpul scolii ma preocupa mai mult scoala decat iesirile, dar in weekend ies, bineinteles dupa ce imi termin si treburile cu scoala. sper ca te-am ajutat
:*
Cel mai important lucru este sa distrezi orice ai face. La varsta ta incercam sa ma joc cat mai mult ceea ce fac si acum...So have fun
anonim_4396 întreabă: