| dydya118 a întrebat:

Hey am si eu o mica nelamurire, deci prietenele mele toate au avut iubit, relatii lungi de mai multe luni.Eu am avut 2 relatii unul de 3 saptamani si altul de o saptamana(drep e ca m-am despartit de ei ca nu prea ma simteam comoda sa ma verifice din ora in ora) Intr-o zi am iesit la plimbare cu cateva prietene si m-au,, terorizat" cum ca de ce nu imi fac iubit si din astea.adica pe bune am 14 ani nu prea imi sta capu la baieti dar credeti ca totusi ar fi bine sa imi gasesc un iubit? Ma cam simt naspa ca toate au iubit si eu is singura cucthinking
Funda:*

2 răspunsuri:
| Pawesome a răspuns:

Ai 14 ani! N-ai nevoie de un iubit sa te simti bine, este la varsta in care vrei libertate.Nu le lua in seama pe prietenele tale. Poate ele se simt implinte cand au un iubit.E zic sa mai astepti pana vei intalni pe cineva care chiar iti place

| Manuela18 a răspuns:

Daca esti singura cuc nu inseamna ca nu te distrezi sau nu te simti bine. Cand esti singura poti flirta cu mai multi baieti fara sa dai socoteala iubitului. In plus ai sansa sa cunosti mai multi baieti si sa-ti alegi dintre ei viitorul iubit cu care sa te intelegi bine. Prietenele tale au iubit deoarece la asta se rezuma viitorul lor. Eu cred ca un prieten nu iubit ti-ar prinde mai bine, nu e bine sa te implici emotional de la 14 ani pentru ca o sa ai timp de despartiri si impacari o viata intreaga.
Alegerea este a ta, fa ce crezi tu ca e binewinking