| pernaroz a întrebat:

Hey :* am si eu o mica problema ( daca pot sa ii zic asa )winking Imi place de fostul iubit al verisoarei mele, dar nu stiu deca e bine sad adica el face parte din grupul in care stau eu si tot timpul ne jucam si chestii de genu, dar eu deja sunt cu cineva. Foastul iubit al verisoarei mele mi-a zis ca daca nu era chestia ca eu sa fiu cu cineva eu eram a lui dar nu se baga peste relatia mea, ce inseamna asta? ma place? sau ce?
Acum el vorbeste cu o alta fata si eu sunt un pic geloasa si gestii de genu, ce inseamna asta il plac? sau e doar simplul fapt ca ma intereeaza de el? dar acum el nu vrea sa aiba nici o relatie cu aceea fata! cum vine asta? ma ajutati?
Funda! :* :* :*

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

E fostul iubit al verisoarei.o sa se simta aiurea daca o sa te vada cu el, plus ca el nu prea stie de capul lui, deci mai bine te-ai lasa pagubasa, nu se merita sa strici relatia cu verioasa ta pentru el...

| pernaroz explică (pentru Artemisia):

Adevarat, dar verisoara mea nu vrea sa mai auda de el

4 răspunsuri:
| SimonaSimona01 a răspuns:

Nu stie exact ce simte si totusi e fostul iubit al verisoarei tale.

| MiAaa234L a răspuns:

Daca esti impreuna cu cineva si iti place de altcineva inseamna ca nu il iubesti cu adevarat pe iubitul tau si zic ca nu are rost sa mai stai cu el. Gandeste-te la el, daca nu il lasi acum o sa sufere mai mult atunci cand o sa te vada dintr-o data cu altul. Si mai e si faza ca e fostul iubit al verisoarei tale. Eu zic sa il lasi daca nu ai chef sa te certi cu ea.
Bafta!:*

| pernaroz explică (pentru MiAaa234L):

Faza e ca nu-l plac pe fostul iubit al verisoarei mele, doar ma inteleg bine cu el