| miha19 a întrebat:

Hey am si eu o mica problema.Luna viitoare o sa am o petrecere, o sa port o rochita [cu franjuri, salsa] neagra.Mam tot gandit cu ce sa ma incalt. dar nu stiu. Voi ce parere aveti? Mias cumpara niste pantofi inalti, cu platforma. dar nu am mai mers pe tocuri.si nu as vrea sa incep direct cu platforma si cu toc de 10, voi ce parere aveti este usor de mers pe aceasti pantofi? m-am gandit si la niste botine cu toc, sau fara dar parerea mea este ca la o ocazie este mult mai dragut sa port.tocuri.Multumesc anticipat[si daca am facut greseli, ma scuzati]

2 răspunsuri:
| SimonaSoare a răspuns:

Pntofii cu platforma sunt foarte comozi. Deci te ai descurca sa mergi cu ei.

| BRG a răspuns:

Bună, pantofii cu toc înalt arată super, dar înainte de eveniment, îi poți purta prin casă, ca picioarele tale să se obișnuiască cu ei, ca în ziua cînd îi vei purta să nu î ți facă răni, și să poți dansa, să nu stai la masă cînd toți băieții te vor invita la dans, tu nu vei putea dansa din cauza durerilor. Sănătate multă și nu uita, o fată arată minunat pe tocuri înalte cu o condiție, să știe să meargă cu eleganță și feminitate pe acele tocuri, că dacă se chinuie să meargă pe tocuri, atunci dispare toată eleganța și feminitatea.