| dya a întrebat:

Hey.am si eu o mikutza intrebare. Cum se numeste samponurile aleea de la care ti se vopseste parul si apoi se duce culoarea la cateva spalari. Si cam cat costa unul?

4 răspunsuri:
| MeduzaInaripata a răspuns:

Cum am vazut intrebarea ta, am zis ca nu e adevarat. 1- Cum se numesc ( nu "numeste") sampoanele ( nu "samponuri") alea ( nu "aleea) la care, dupa utilizare ( nu " de la care") ti se coloreaza parul ( nu " vopseste aparul" pentru ca nu e vopsea, ci sampon). etc. sa zicem ca e bine mai departe. Esti romanca, trebuie sa stii limba materna! Si un turc stie mai bine decat tine limba noastra. Hai, eu " stie" ca CArtea e "greu" pentru tine, da` totusi incearca "putinteste" sa inveti. "Haida" pa-pa!

| skillaT a răspuns:

Sampoon colorant, Henna, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Da' ma intreb: tu stii limba romana?laughing"Cum se numeste samponurile"laughing Auzi la tinerolling on the floorNu mai zic de semne de punctuatie, litere puse de la tine din burta...oh go on Ce e mai rau e ca sunt multi ca tine, nu sunt numai 2-3. Te faci de ras fatalaughing. Adevarul e ca " e grele romana asta, e tare grele"laughing

| Yaso a răspuns:

Nuantator-4-5spalari 10-15lei