,, Ei bine...momentul a sosit.Momentul sa iti zic ce simt pentru tine.M am saturat sa tin totul in mine. Uite care-i faza...te cam plac si nu e doar atractie fizica. Totul a inceput cand te-am vazut in pauza la scoala.Nu imi venea sa cred ca esti atat de frumoasa. Recunosc ca sunt un baiat tupeist, insa la tine am avut o retinere. Mi-a fost teama sa vin la tine sa facem cunostinta. Incet, incet am inceput sa te vad din ce in ce mai des, am aflat mai multe detalii despre tine.O doamne mie chiar mi s a pus pata pe tine. Am vrut sa iti spun toate acestea in mod direct dar imi e frica de reactia ta, de aceea prefer sa iti zic toate in mod anonim iar daca imi acorzi o sansa, o sa incerci sa aflii cine sunt. Sunt sigur ca atunci cand vei afla, nu o sa iti vina sa cred. Multi prieteni de ai mei ma intreaba ce vad la tine dar nu imi pasa de opinia lor, tu esti genul meu de fata. Am sa iti dau un detaliu despre mine: am ochii(...) si sunt putin mai mare. Sunt sigur ca mai vazut prin scoala dar nu cred ca ai banuit nimic tinand cont ca stiu sa imi ascund emotiile chiar foarte bine. Te iubesc(numele ei) si esti tot ce imi doresc!
Intra pe ask, fa-ti cont si trimite-i acolo.Asa o sa vada intrebarea (asta daca are ask si il foloseste, daca nu ii scrii un mesaj prin care ii spui sa isi faca ask, te semnezi ca un anonim, il plasezi in geanta/casuta postala a victimei si planul va iesii) Bafta
Honey, eu zic să stai în banca ta. Nu de alta, dar karma sigur se va ocupa şi de această persoană. Iar dacă o să îţi pui ideea în aplicare, o să se ocupe şi de tine.