| PuCcaBuaiiiiii a întrebat:

Hey.Am si eu o poveste pentru voi.

De cateva luni vorbesc cu un baiat Alex.Are 17 ani iar eu 14.Nici eu si nici el nu avem pe cineva.Toate bune si frumoase doar ca...eu sunt din Bucuresti iar este din Timisoara.Imi spune ca va veni in Bucuresti la anul dar ca nu are cum sa tina o relatie la distanta pana nu ne vedem.Sunt de acord cu el. Vorbim in fiecare zi cu orele(mess, tel). Credeti ca ar trebui sa continui sa vorbesc cu el? Sau sa o las balta? plz am nevoie de parerile voastre:X:X.Bye

Răspuns Câştigător
| condreavaly a răspuns:

Buna! Noi nu prea te putem sprijini in chestia asta. daca tu il iubesti si esti sigura ca si el te iubeste continua sa vorbesti cu el.
Asta este parerea mea. decat sa distrugi o relatie mai bine continua.
Multi useri cretini iti vor spune sa nu mai continui. deci faci ce vrei dar cel mai bine e sa faci ce ti-am zis eu
o mica fundita?
o

4 răspunsuri:
| robi_4834 a răspuns:

Fara supãrare,stiu ca e greu dar n-are rost dacã nici mãcar nu vã vedeti atunci el isi va gãsi o altã fatã,si tu poti gãsi alti bãieti ca el, caci el probabil va realiza candva ca nu va merge, eu zic treci peste asta si ramaneti prieteni

| Khanikua a răspuns:

Buna si eu sunt in akeiasi situatie numai ca eu sunt cu el si sunt cu el de 6 luni. sti poti sa kontinui sa vb cu el sunt sigura ca cu timpul o sa va iubiiti si ffffffffffffffff moooolt love struck dar. pnm e prea departe daca era mai ap. ar fi fost alt kv. :-

| me_9384 a răspuns:

Eu zic ca are rost.daca baiatul tzia spus asta inseamna ca el chiar tine la tine si nu isi va gasi alta. daca si tie iti place de el mult, nu-i da cu piciorul. poate ca o sa-ti para rau, poate ca nu...dar poate ca nu vei mai gasi unul la fel ca el care sa stea sa vbeasca cu tine cu orele.cred ca asa iti si dovedeste ca tie la tine.bafta

| Villy0po a răspuns:

Asa eram si eu cu "fosta" si noi vorbeam cu orele pe mess laughingde la ora 18 pana la 22...nu stiu el ar putea sa te insele. daca u ai incredere in el.dawinking dar poate te va insela siii...e naspha